Hij onderbreekt de bruiloft en maakt een scène tegenover de bruidegom: "je vroeg ook om de hand van mijn dochter"

Janine image
door Janine

16 Februari 2023

Hij onderbreekt de bruiloft en maakt een scène tegenover de bruidegom: "je vroeg ook om de hand van mijn dochter"
Advertisement

Het huwelijk is een beslist belangrijke verbintenis tussen twee geliefden: je zweert tegenover iedereen eeuwige liefde, zowel met religieuze als burgerlijke gewoonten, en je belooft trouw en zorg jegens de echtgenoot. Het is echter jammer dat sommige mensen de betekenis van deze verbintenis vanaf de eerste dag niet begrijpen en niet serieus nemen.

Een soortgelijk incident deed zich voor in Choluteca, in Honduras, waar een man een bruiloft in de openlucht onderbrak en de bruidegom ervan beschuldigde een dubbelleven te leiden.

via Planoinformativo

TikTok - @bessyl_31

TikTok - @bessyl_31

De gênante scène werd vereeuwigd door een video die op TikTok werd gedeeld: de video begint enkele ogenblikken na het begin van de ceremonie, onmiddellijk onderbroken door een man die het paar benadert en zegt dat de bruidegom om de hand van een andere vrouw heeft gevraagd. “Jullie zullen me vergeven, maar er zal hier geen bruiloft plaatsvinden, vanwege hem", zegt de man tegen de gasten, wijzend naar de bruidegom: "Je zou op de 27e van deze maand met mijn dochter trouwen. Wat wilde je me vertellen toen je om haar hand probeerde te vragen?".

Zijn opmerkingen veroorzaakten opschudding onder de gasten en de bruiloft werd onmiddellijk geannuleerd. In een tweede video bleef de man de bruidegom beschuldigen en uitschelden door de waarheid in het openbaar te tonen: "Mijn dochter is een ingenieur, ze is niet zomaar iemand. Ik ga niet zwijgen. U, mevrouw, bent bedrogen zoals mijn dochter: deze man heeft een dubbel of misschien zelfs driedubbel leven met andere vrouwen. Zodra ik hoorde dat hij ging trouwen, heb ik mijn werk onderbroken om haar te waarschuwen", legt hij uit.

Advertisement
TikTok - @bessyl_31

TikTok - @bessyl_31

Beide video's gingen op sociale media rond, verzamelden meer dan 10 miljoen views op TikTok en honderden reacties van gebruikers die harde kritiek hadden op de acties van de vermeende verrader en de vader complimenteerden met zijn moed bij het onderbreken van de bruiloft. "Dit zijn de ouders die we nodig hebben: klaar om overal en altijd voor hun dochters op te komen", aldus een meisje.

Hoe zou jij in zijn plaats hebben gereageerd?

Advertisement