"Ik wil 2.500 kinderen: ik reis de wereld rond om zoveel mogelijk vrouwen zwanger te maken"

Janine image
door Janine

12 Februari 2023

"Ik wil 2.500 kinderen: ik reis de wereld rond om zoveel mogelijk vrouwen zwanger te maken"
Advertisement

Wat is de grootste wens voor een mens? Iedereen heeft zijn eigen antwoord, maar de wens om een ​​kind te krijgen en ouder te worden staat bij velen bovenaan de lijst. Niet iedereen slaagt er echter in om de juiste persoon te ontmoeten om een kind op de wereld te zetten, of misschien zoeken ze het niet, dus proberen ze op andere manieren vader of moeder te worden.

De man waarover we je willen vertellen is een heel bijzonder geval vergeleken met de droom van het ouderschap, die een sensatie veroorzaakte en veel negatieve observaties opriep. Laten we samen de redenen begrijpen.

via GhanaWeb

Advertisement

Today I was happy to meet my first success in Australia, she is a an absolute cutie, and a good eater! If you want my...

Pubblicato da Joe Donor su Martedì 8 ottobre 2019

De keuze om één of meer kinderen te krijgen is subjectief of in ieder geval een beslissing die binnen het paar genomen moet worden. Als je echter geen relatie hebt, zijn er andere manieren om ouders te worden. Joe Donor, oorspronkelijk afkomstig uit de Verenigde Staten, heeft een heftig debat veroorzaakt vanwege de verklaring dat hij 2.500 kinderen wil hebben en de wereld wil rondreizen om zoveel mogelijk vrouwen te ontmoeten om een kind mee te krijgen.

Ongetwijfeld een enorme onderneming, maar de man lijkt van plan het te willen realiseren en heeft beweerd dat hij er alles aan zal doen om te slagen, of in ieder geval om in de buurt van het ideale getal te komen.

"Ik krijg gemiddeld 10 kinderen per jaar - zei hij - en ik hoop lang genoeg te leven om door te gaan. Op dit moment ben ik ver verwijderd van mijn doel: ik heb maar 160 kinderen, maar ik wil er nog veel meer". Blijkbaar zou hij, om zijn doel te bereiken, bereid zijn om de hele wereld over te reizen.

Advertisement

Uit zijn verhalen lijkt het erop dat Joe zichzelf beschikbaar heeft gesteld, ook via internet, voor iedereen die droomt van een kind, maar geen partner heeft: hij is bereid om hen te bereiken om het samen op de wereld te zetten. Vrouwen nemen daarom via sociale media contact met hem op en doen hem een ​​aanbod, dat hij meestal accepteert. In ruil voor zijn prestatie vraagt ​​Joe niets, behalve de reiskosten om op zijn bestemming te komen. Het feit dat hij een maand in het ene land moet wonen en de volgende maand in een ander doet er niet toe, het belangrijkste is om steeds weer vader te worden.

Velen hebben kritiek geuit op zijn keuze, met het argument dat hij alleen misbruik maakt van wanhopige en kwetsbare vrouwen, die alles zouden doen om moeder te worden, door zelfs een ​​vader te “huren”.

Vind je het ook niet correct en zou het gepast zijn om dit initiatief van hem een ​​halt toe te roepen?

Advertisement