Man maakt een nare opmerking over de trouwjurk van zijn partner: ze verlaat het huis

Janine image
door Janine

21 April 2023

Man maakt een nare opmerking over de trouwjurk van zijn partner: ze verlaat het huis
Advertisement

Het huwelijk is ongetwijfeld een emotionele dag voor de twee tortelduifjes die besluiten eeuwige liefde te zweren, daarom kunnen de voorbereidingen voor de grote dag behoorlijk stressvol worden: we hebben de neiging om te willen dat alles perfect is in elk detail, te beginnen met de trouwjurk.

Wat te doen als bovengenoemde jurk niet naar de zin is van de mede-hoofdrolspeler van de gebeurtenis? Dit vroeg een toekomstige echtgenoot zich af die te eerlijk bleek te zijn tegen zijn vriendin en haar zo woedend maakte dat hij het huis waar ze samenwonen verliet om voor een paar dagen naar haar moeder te verhuizen. Maar laten we bij het begin beginnen.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Mijn vriendin en ik gaan over 9 maanden trouwen. Ze vond de jurk die ze mooi vond en kocht hem, en was te opgewonden om het geheim te houden", legt de aanstaande bruidegom uit. "Ze liet me foto's zien van de jurken van de bruidsmeisjes en ik vertelde haar dat ze schattig waren, dat ze heel goed bij de jurken van mijn bruidsjonkers pasten. Toen haalde ze haar jurk tevoorschijn en vroeg me wat ik ervan vond. Ik vroeg haar specifiek of ze de waarheid wilde of niet en ze zei ja”, vervolgde hij.

De aanstaande bruid deed de jurk aan en toonde zich aan haar geliefde, die echter teleurgesteld was: "Ze is een mooie vrouw en alles past haar geweldig, maar de jurk overweldigde haar volledig en paste niet bij het thema van de bruiloft waarvoor ze zo hard had gewerkt", merkte hij op. De jonge vrouw wilde een bosachtig, magisch en extravagant thema, dus koos ze bloemenkronen voor de bruidsmeisjes en themadecoraties. Haar jurk was echter behoorlijk pompeus en glinsterend, met een wijde rok. "Ze had gekozen voor een enorme Disney-prinsessenjurk en ik vond het helemaal niet mooi”, legde de aanstaande bruidegom uit.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

De man onthulde aan zijn vriendin dat de jurk te veel was voor haar figuur. Ze viel meteen stil, pakte haar spullen en ging bij haar moeder slapen. Kort daarna stuurde ze een bericht naar de aanstaande bruidegom waarin ze hem "een monster" noemde omdat hij de jurk niet mooi vond en blokkeerde ze hem. "Dit is onze eerste grote ruzie en ik vind het zo vervelend”, zei de man, terwijl hij het web om advies vroeg over hoe hij zich moest gedragen.

Gebruikers nodigden hem uit om na te denken: "Je was niet gemeen, maar gewoon naïef. Er zijn honderden, waarschijnlijk duizenden euro's uitgegeven aan die jurk en misschien kan ze hem niet teruggeven. Dus nu moet ze een hoop geld gaan uitgeven voor een jurk die niet haar eerste keuze is, of iets dragen waarvan ze weet dat je het niet mooi vindt. Tip: vertel haar dat je het met een paar kleine aanpassingen wel mooi zou vinden. Dat je zo reageerde omdat je merkte dat het niet perfect paste of dat een deel van de glitters kunnen worden verwijderd. Doe iets om het goed te maken, zodat je vrede met haar kunt sluiten”, suggereerde een gebruiker.

Wat zou jij hem hebben aangeraden?

Advertisement