Hij is ongeneeslijk ziek, zij bevalt eerder zodat hij zijn dochter kan omhelzen

Janine image
door Janine

22 Februari 2023

Hij is ongeneeslijk ziek, zij bevalt eerder zodat hij zijn dochter kan omhelzen
Advertisement

Het leven gaat niet altijd zoals het zou moeten en soms wordt het te vroeg onderbroken, juist "op het hoogtepunt": dit is wat er helaas gebeurde met Jamie Hunter, een jonge coach die ontdekte dat hij leed aan een terminale ziekte terwijl hij zijn eerste zo gewenste dichter verwachtte. Daarom koos zijn partner en moeder van zijn dochter Beccy Flint ervoor om eerder te bevallen van haar dochtertje, zodat Jamie haar kon leren kennen en vasthouden in zijn laatste levensdagen. Alsof dat nog niet genoeg is, stuit Beccy's verdriet over het verlies van de vader van haar dochter op nog meer obstakels: dit is haar verhaal.

via Mirror

Advertisement

The 3 of us 💑❤️🤰🏽💙💖

Pubblicato da Beccy Hunter su Domenica 15 dicembre 2019

Jamie en partner Beccy ontdekten dat ze in 2019 hun eerste kind samen verwachtten: de uitgerekende datum was eind mei 2020. In oktober 2019 begon Jamie echter last te krijgen van enorme pijn in zijn zij. Hij ging naar de dokter en ontdekte in maart dat hij nierkanker had: helaas was het al in het terminale stadium en had hij waarschijnlijk geen tijd gehad om zijn baby te zien.

Om deze reden besloot Beccy de geboorte te vervroegen tot de achtste maand van de zwangerschap, om haar Jamie de mogelijkheid te geven zijn dochter Harper-May in zijn armen te houden: de bevalling verliep goed en Jamie slaagde erin zijn dochter te omhelzen. Hij straalde omdat hij altijd al vader had willen worden, maar helaas sloeg de vreugde al snel om in verdriet. Jamie stierf slechts twee dagen na de geboorte van de kleine Harper-May. Naast de pijn van het verlies van Jamie, moest Beccy er de woede en frustratie van een juridische strijd aan toevoegen.

Advertisement

All this love in a photograph......we will love you always ❤️

Pubblicato da Beccy Hunter su Mercoledì 13 maggio 2020

De nieuwe moeder moest twee jaar vechten om de naam van haar partner op de geboorteakte van hun baby te krijgen. De hele rechtszaak kostte haar ruim 4.000 euro. Dit allemaal omdat Beccy en Jamie niet getrouwd waren. "Als ik eraan terugdenk, word ik weer zo boos: als we getrouwd waren geweest, zouden ze geen bezwaar hebben gemaakt tegen de registratie van het vaderschap van het kleine meisje. Al deze beproeving alleen omdat de wet zo achterhaald is. Tegenwoordig zijn veel mensen niet getrouwd als ze kinderen krijgen”, aldus Beccy.

De vrouw moest zelfs een gesprek met de sociale dienst ondergaan, waarin ze haar vroegen om uit te leggen waarom Jamie vader wilde worden en om aan te tonen dat ze een geschikte ouder was: "Al deze moeilijkheden kwamen voort uit het feit dat Jamie niet aanwezig was om zijn toestemming aan te tonen om de handtekening van het vaderschap te zetten". Twee jaar na de geboorte van Harper-May kreeg Beccy eindelijk een geboorteakte met Jamie's naam erop.

Laten we hopen dat de toekomst gelukkiger momenten zal brengen voor deze moeder en haar dochter.

Advertisement