Deze 80-jarige conciërge kan niet stoppen met werken: studenten zamelen meer dan $200.000 in om hem te helpen (+VIDEO)

Janine image
door Janine

01 Maart 2023

Deze 80-jarige conciërge kan niet stoppen met werken: studenten zamelen meer dan $200.000 in om hem te helpen (+VIDEO)
Advertisement

Op een bepaalde leeftijd is het normaal om met pensioen te willen gaan, ondanks dat je gek bent op je werk en op wat je hele leven lang een dagelijkse bezigheid is geweest. Toch zijn er mensen die, zelfs als ze moe zijn en vele jaren achter de rug hebben, niet in staat zijn, en misschien ook niet kunnen, uitrusten en zich kunnen wijden aan wat ze het liefste doen.

Dit is het geval van de 80-jarige waarover we je willen vertellen, die met vele jaren van werken en veel vermoeidheid nog steeds door moest gaan om vooruit te komen. Gelukkig kwamen enkele speciale jongeren tussenbeide en die hem een ​​handje hielpen.

via FOX 4 Dallas-Fort Worth

Advertisement
Greyson Thurman/Gofundme

Greyson Thurman/Gofundme

Greyson Thurman is een student uit Callisburg, in Texas, Verenigde Staten, die grote belangstelling heeft gewekt omdat hij een bijzondere man aan het grote publiek heeft voorgesteld: meneer James. De man, nu 80 jaar oud, werkte nog steeds op de school van de jongen en bekleedde ondanks zijn leeftijd de functie van conciërge.

Na het bereiken van een bepaalde leeftijd hoopt iedereen te stoppen met werken en zich eindelijk te wijden aan het gezin of hobby's, in de rust van hun pensioen. Jammer dat er mensen zijn die, zonder rekening te kunnen houden met ouderdom of vermoeidheid, een salaris mee naar huis moeten blijven brengen. Meneer James bevond zich in een vergelijkbare situatie, in ieder geval totdat enkele studenten van de school waar hij werkte tussenbeide kwamen.

Advertisement

Greyson begon met dit prachtige initiatief met de publicatie van een video waarin hij de werknemer filmde in de gangen van de school. In het bijschrift bij de foto's schreef de jongen: "Mijn klasgenoten en ik kunnen er niet meer tegen ​​om meneer James hier te zien, niemand van zijn leeftijd zou onze rommel moeten opruimen om te leven." Een directe en duidelijke boodschap die het hele web heeft ontroerd.

Vervolgens, zonder te stoppen bij deze simpele observatie, creëerde de student een fondsenwervingspagina die volledig aan de man was gewijd, om het bedrag opzij te zetten dat nodig was om hem met pensioen te laten gaan. De donaties bereikten al snel $150.000, en steeg uiteindelijk tot $200.000. Veel geld dat de oude werknemer eindelijk de kans geeft om uit te rusten en van zijn oude dag te genieten.

We zijn soms geneigd te denken dat jonge mensen oppervlakkig zijn en plezier maken hun grootste verlangen is, maar Greyson en zijn klasgenoten hebben precies het tegendeel bewezen. Door deze keten van solidariteit in gang te zetten, hebben ze blijk gegeven van een groot altruïsme dat bemoedigend is en een voorbeeld is voor ieder van ons.

Advertisement