Zussen vragen hun moeder om een ​​signaal uit de hemel te sturen (+VIDEO)

Janine image
door Janine

07 Maart 2023

Zussen vragen hun moeder om een ​​signaal uit de hemel te sturen (+VIDEO)
Advertisement

Veel mensen geloven dat het leven op aarde niet zomaar kan eindigen: ongeacht de religie zijn de meeste mensen ervan overtuigd dat er misschien iets "aan de andere kant" is, anders zou ons bestaan ​​​​zinloos zijn. En daarom vroegen twee zussen die voor hun moeder Dorothy, 97 jaar, zorgden, de zieke vrouw die aan het einde van haar dagen was, om hen beiden een signaal te sturen zodra ze de hemel bereikte.

De bejaarde moeder beloofde het hen beiden en stierf helaas een paar dagen later. Wat er na haar dood gebeurde, is echter ongelooflijk.

via Inspiremore

Advertisement
YouTube - Angela Patteson

YouTube - Angela Patteson

De zussen Deborah Booth Patteson en Jeanne Booth Wright vroegen hun moeder om een ​​herkenbaar teken van haar buitenaardse aanwezigheid: de begroeting van een kardinaalvogel. Dit gebaar zou hen de zekerheid hebben gegeven hun moeder altijd aan hun zijde te hebben. Ongeveer tien dagen na het overlijden van Dorothy hoorden de zussen iets bij het keukenraam.

Toen ze gingen kijken, zagen ze iets buiten het raam: een kardinaalvogel. Hier schrokken ze van, maar ze hielden hun hoofd erbij en dachten dat het waarschijnlijk gewoon toeval was. Ontroerd door het diertje lieten ze hem het huis binnen en brachten ongeveer tien minuten door in zijn gezelschap. De vogel was vreemd sociaal: hij liet zich vasthouden en strelen zonder weg te vliegen. De extreme volgzaamheid van de vogel begon bij beide zussen wat meer twijfels op te roepen, maar ze probeerden toch met beide voeten op de grond te blijven, in de veronderstelling dat het toeval was.

Advertisement
YouTube - Angela Patteson

YouTube - Angela Patteson

Na de kleine kardinaal een beetje geaaid te hebben, gingen de zussen naar buiten om hem te bevrijden. Een van hen opende haar hand om hem weg te laten vliegen, maar het vogeltje bleef waar hij was. Toen probeerde ze het aan haar zus te geven, om te zien of ze hem kon “overtuigen”. De vrouw opende haar hand en bewoog haar arm naar voren om het vogeltje aan te moedigen weg te vliegen en de kardinaal vloog weg… richting haar schouder en bleef daar een paar minuten zitten.

Geconfronteerd met zo'n onverwacht gebaar, twijfelden de zussen niet langer: het was het teken van het paradijs waarop ze wachtten. De twee vrouwen lachten en huilden ontroerd door de groet van hun moeder en kort daarna vloog de kardinaal vrij de lucht in.

De scène werd gefilmd door Angela Patteson, de schoondochter van een van de twee zussen, die het op sociale media deelde met het volgende onderschrift: "Mijn schoonmoeder Debbie en haar zus Jeanne hebben de afgelopen jaren met hun moeder gesproken: ze hebben haar meermaals gevraagd - wanneer het haar tijd was - om hen vanuit de hemel een teken te sturen, en ze vroegen specifiek om een ​​kardinaalvogel erbij te betrekken."

Een reeks van toevalligheden die zelfs de meest sceptische zou kunnen doen twijfelen, vind je niet?

Advertisement