Ze is het beu om het hof te worden gemaakt in de sportschool en neemt een drastische beslissing

Janine image
door Janine

05 Maart 2023

Ze is het beu om het hof te worden gemaakt in de sportschool en neemt een drastische beslissing
Advertisement

Volgens sommige recente statistieken is de sportschool de beste manier om nieuwe mensen te ontmoeten en - waarom niet - een liefdesrelatie te beginnen: velen vinden het namelijk prettig om tussen de trainingssessies door te socializen. Toch is het voor Monica Huldt, een 37-jarig model, helemaal niet zo aangenaam.

De vrouw legde uit dat ze vijf dagen per week naar de sportschool gaat en dat ze tijdens het trainen vaak wordt benaderd door mannen die met haar flirten. Hoewel ze dit soort aandacht vleiend vindt, wordt het Monica een beetje te veel, dus besloot ze een ietwat ongebruikelijke oplossing te vinden.

via Mirror

Advertisement

Volgens haar zouden mannen haar afleiden van haar oefeningen, waardoor ze niet op de beste manier kon trainen. Daarom koos ze ervoor om een ​​bodyguard in te huren: "Sporten in de sportschool is essentieel voor mij, want ik doe het niet alleen voor mijn fysieke gezondheid, maar voor mijn mentale welzijn. Ik train vijf dagen per week en word elke dag door iemand aangesproken. Het kan leuk zijn, maar op de lange termijn is het nogal vermoeiend: meestal wil ik gewoon met rust worden gelaten zodat ik mijn oefeningen kan doen”, legt het model uit.

Vandaar het idee om een ​​bodyguard in te huren, met een respectabel salaris: "Ik ben meer dan bereid om 2.000 euro per maand te betalen voor iemand om mijn bodyguard te zijn", merkte ze op. Zijn plichten? Monica vergezellen naar de sportschool en fotoshoots en - natuurlijk - mannen wegjagen.

Advertisement

De beslissing lijkt misschien drastisch, maar Monica legde uit dat ze tot een dergelijk initiatief kwam vanwege een onaangename ervaring uit het verleden: enige tijd geleden slaagde een man erin haar telefoonnummer te vinden en viel haar aanhoudend lastig.

"Ik had te maken met een persoon die op de een of andere manier mijn telefoonnummer had gevonden. Hij stuurde me berichten door zich voor te doen als iemand anders, zoals een schoonheidsspecialiste, een fotograaf en zelfs een dokter. Het was echt eng en ik moest alle nummers blokkeren waarvan hij berichten stuurde”, merkte ze op.

Als je de echte redenen voor haar beslissing kent, is haar idee waarschijnlijk niet zo bizar, nietwaar?

Advertisement