Op slechts 11-jarige leeftijd heeft dit meisje al genoeg geld verdiend om met pensioen te gaan

Janine image
door Janine

05 Maart 2023

Op slechts 11-jarige leeftijd heeft dit meisje al genoeg geld verdiend om met pensioen te gaan
Advertisement

Het is bekend dat ondernemer worden jaren en jaren van studie en een opmerkelijk gevoel voor zaken vereist, en ook een grote hoeveelheid ervaring: je moet naar de beste scholen gaan, leren van de besten en veel doorzettingsvermogen en toewijding hebben om je doel na te streven.

Niets is minder waar in dit geval. Vandaag vertellen we je het ongelooflijke verhaal van Pixie Curtis, een 11-jarige Australische, die op jonge leeftijd duizelingwekkende bedragen wist te verdienen. Wat is haar geheim, vraag je je misschien af, zit er misschien een truc achter? Laten we het samen uitzoeken.

via Ibtimes

Pixie is de dochter van Roxy Jacenko, een expert in public relations en dit, laten we eerlijk zijn, stelt haar niet op één lijn met een gewoon kind. Desondanks kunnen we haar zonder enige aarzeling omschrijven als een wonderkind: het meisje slaagde erin, mede dankzij haar doorzettingsvermogen en haar natuurlijke managementvaardigheden, haar eigen speelgoedbedrijf te starten! We hebben het natuurlijk over Pixie's Fidget, die in staat was om maar liefst 110.000 pond (ongeveer 120.000 euro) per maand te verdienen. Eerlijk gezegd zijn er twee activiteiten die het meisje heeft geopend: Pixie beheert ook Pixie's Bows, een bedrijf in accessoires dat ook deel uitmaakt van het merk Pixie's Pix.

Vrijwel de droom van elk kind: veel nieuw speelgoed bezitten en maken om vervolgens ander nieuw speelgoed te hebben. Maar is dit echt wat de jonge Pixie wil? Laten we het samen bekijken.

Advertisement

Het meisje/onderneemster gaat in werkelijkheid niet alleen bijna met pensioen (gezien het aanzienlijke inkomen dat ze heeft weten te genereren), maar ze is ook een tiener. Nu de juiste leeftijd nadert om naar jet lyceum te gaan, heeft Pixie in feite besloten een stapje terug te doen en tijd voor zichzelf te nemen, om te zijn en te doen wat een normaal meisje doet. Haar bedrijf zal doorgaan, maar ze zal zich terugtrekken uit het ondernemersschap om zich uitsluitend te concentreren op haar studies, die ze tot nu toe noodgedwongen op de achtergrond had moeten zetten.

Al haar succes is zeker mogelijk geweest dankzij de hulp van haar ouders, maar Pixie's ongelooflijke leidinggevende aanleg blijft verbazingwekkend.

Wat denk jij ervan? Hoe zou je de levensstijl en opvoeding van een wonderkind bepalen?

Advertisement