Moeder betrapt op het straffen van haar zoon in een openbaar toilet door hem te dwingen push-ups te doen

Janine image
door Janine

02 April 2023

Moeder betrapt op het straffen van haar zoon in een openbaar toilet door hem te dwingen push-ups te doen
Advertisement

Kinderen zijn een zegen, maar ze zijn ook heel veeleisend, vooral als je op moet voeden. Het is niet eenvoudig om het juiste niveau van strengheid en zachtheid in evenwicht te brengen om de kleintjes beter te begeleiden, maar de meeste ouders doen altijd hun best om erin te slagen.

Een voorbeeld is een Amerikaanse moeder die werd betrapt tijdens een "educatieve sessie" en haar straf werd vereeuwigd op een foto en gedeeld op Facebook door een jonge vrouw die getuige was van de scène. Molly Wooden, het meisje dat de post plaatste, steunde de discipline van de moeder volledig en complimenteerde haar.

via Facebook - Molly Wooden

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

De jonge vrouw, ook moeder, wilde een gedachte aan de onbekende moeder wijden: "Aan de vrouw in de openbare toiletten van het winkelcentrum. Als ik mijn kinderen niet in mijn armen had gehad, had ik voor haar geapplaudisseerd. Haar zoon deed brutaal tegen haar, ​​maar ze bleef kalm en strafte hem door hem 10 push-ups te laten doen. We hebben meer moeders zoals jij nodig, die niet bang zijn om hun kinderen op te voeden voor wat andere mensen zouden denken”, merkte ze op.

De jonge vrouw zei ook dat de jongen probeerde te protesteren door te zeggen: "Mam, dit is de vloer van de toiletten, die is vies", maar ze antwoordde: "Misschien had je niet zo vervelend moeten doen. Doe nog 10 push-ups". De post kreeg honderden reacties en duizenden “likes", en bereikte ook Nicole Harper, de moeder op de foto, die de jonge vrouw bedankte voor de vriendelijke woorden en haar uitnodigde om samen een kop koffie te drinken.

Advertisement

To the woman in the Hobby Lobby bathroom. If my hands weren’t full of children I would have applauded you. As your son...

Pubblicato da Molly Wooden su Sabato 22 febbraio 2020

Sommige gebruikers bekritiseerden de jonge vrouw echter omdat ze zonder toestemming van de moeder foto's had vrijgegeven en ze verontschuldigde zich hiervoor: "De opmerkingen over de mogelijkheid om iemand in een toilet te fotograferen zijn begrijpelijk. Ik had geen ongepaste intentie en wilde gewoon Nicole's ongelooflijke actie betreft opvoeden delen”, zei Molly, erkennend dat ze inbreuk had gemaakt op de privacy van de andere moeder.

Voor Nicole waren er echter geen problemen, integendeel, ze is trots dat ze zoveel zichtbaarheid heeft gekregen en ze hoopt alleen dat deze anekdote andere ouders kan laten begrijpen dat je soms streng moet zijn voor je kinderen om ze zo goed mogelijk op te voeden: "Ook dit is liefde", merkte ze op.

Ben je het daarmee eens of vind je dat ze overdrijft?

Advertisement