Ze ontdekt dat haar man haar bedriegt dankzij een foto die ze op sociale media zag

Janine image
door Janine

07 Maart 2023

Ze ontdekt dat haar man haar bedriegt dankzij een foto die ze op sociale media zag
Advertisement

Tegenwoordig zijn we allemaal verbonden: de komst en verspreiding van internet heeft een nieuwe manier van interactie met elkaar gecreëerd. Instant messaging-apps, forums, datingsites en sociale media hebben het mogelijk gemaakt om op veel verschillende manieren met anderen te communiceren. En zonder dat je per se de deur uit hoeft. Al deze technologische evolutie is echter een tweesnijdend mes: we worden overspoeld door een groot aantal inputs, alles is binnen handbereik en het is gemakkelijk om nieuwe en interessante mensen te ontmoeten.

Oké, maar wat is daar mis mee? Door Yulia's verhaal te lezen, zullen we het beter begrijpen.

Advertisement
Facebook / Nazarii Grynko

Facebook / Nazarii Grynko

Yulia, een vrouw die in Rusland woont, is aanwezig en zeer actief op sociale media, zoals velen van ons. De vrouw is getrouwd met Nazar, beiden leiden een sereen en vredig leven en het gaat goed tussen hen. Dat dacht ze tenminste: toen ze zoals gewoonlijk naar het gedeelte “Zoeken” van Instagram ging, begon ze door de verschillende afbeeldingen te scrollen die het algoritme haar aanbood en merkte ze iets heel ongewoons op.

Eén foto in het bijzonder trok haar aandacht, waardoor ze erop klikte om hem te vergroten en zo beter te bekijken. Ze twijfelde niet: Yulia was er zeker van dat een deel van het interieur van haar appartement op de betreffende foto verscheen! De foto liet een deel van haar slaapkamer zien. De vrouw was er echter vrij zeker van dat ze de foto in kwestie niet had gemaakt en dat ze niemand van haar vrienden had uitgenodigd die hem had kunnen vereeuwigen. Wat de vrouw nog meer van streek maakte, was het profiel waar ze de gepubliceerde foto had gevonden.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Vlada Abramovich, dit is de naam van de vrouw die de foto had geüpload. Yulia begon meteen het ergste te bedenken en aarzelde niet om het verder te onderzoeken: "Mooi uitzicht vanuit het slaapkamerraam van mijn man", reageerde ze direct onder de verdachte foto.

Helaas waren haar angsten gegrond: na een lang "gesprek" met een brutale en weinig berouwvolle Vlada, kreeg ze bevestiging van het verraad van haar man. Vlada bekende dat ze de nacht met Nazar had doorgebracht terwijl Yulia op reis was en dat ze bij die gelegenheid de "belastende" foto had genomen. Yulia confronteerde Nazar er vervolgens mee, die zichzelf op alle mogelijke manieren probeerde te rechtvaardigen door het bedrog te ontkennen.

Maar Yulia liet zich niet in de maling nemen en bleef dieper en dieper graven. Ze ontdekte dat haar man haar niet alleen had bedrogen met Vlada, maar ook met andere vrouwen die, nadat Yulia contact met hen had opgenomen, bekenden een intieme relatie met haar man te hebben gehad zonder te weten dat de man getrouwd was. In het licht van deze gebeurtenissen scheidde Yulia van Nazar. Gelukkig heeft de vrouw nu een nieuwe partner die haar met respect behandelt.

In een steeds meer verbonden wereld hebben we daarom oneindige mogelijkheden: we kunnen vrienden maken, de liefde vinden of zelfs verliezen. Wat vind jij? Helpen met name sociale media om banden te creëren of het risico te lopen ons van anderen te distantiëren?

 

Advertisement