De dochter bevalt te vroeg: de ouders weigeren eerder terug te keren van vakantie

Janine image
door Janine

08 Maart 2023

De dochter bevalt te vroeg: de ouders weigeren eerder terug te keren van vakantie
Advertisement

Vakantie is een van de meest gewenste periodes van veel werknemers: wie houdt er niet van om een ​​pauze te nemen van zijn werk/dagelijkse routine om te genieten van wat tijd door te brengen met het gezin, uit te rusten, te genieten van een aantal hobby's of gewoon om de batterijen op te laden?

Bovendien duurt deze welverdiende rust over het algemeen niet langer dan een paar weken (in de beste gevallen) en is het daarom noodzakelijk om van elk mogelijk moment van deze kostbare tijd te genieten. Twee Amerikaanse ouders, die zich in een nogal ongemakkelijke positie bevinden, maken van deze laatste uitdrukking hun strijdkreet. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via Reddit

Advertisement
RODNAE Productions / Pexels - Not the actual photo

RODNAE Productions / Pexels - Not the actual photo

Het stel was zes dagen op vakantie in Mexico toen ze een alarmerend telefoontje kregen. Om dit verblijf met z'n tweeën te bekostigen, hadden ze het hele jaar gespaard en nu riskeerden ze serieus dat de hele reis op zijn kop zou staan: de vriend van hun dochter had hen gebeld om aan te kondigen dat de vrouw op het punt stond te bevallen. De vrouw in kwestie was in de laatste maand van haar zwangerschap, maar ze had pas over een paar weken zullen bevallen!

De wil van de “bijna moeder” was duidelijk: voor de geboorte van haar kind had ze gewild dat haar ouders bij haar waren en daarom vroeg ze hen dringend om halverwege hun vakantie terug te keren naar de Verenigde Staten. De ouders van de vrouw twijfelden niet wat ze moesten doen: ze weigerden de mogelijkheid om hun verblijf in het buitenland te onderbreken, wat tot onvrede van hun dochter zorgde. Daarom vertelt het stel over de crisis die uit deze episode is ontstaan.

Advertisement
rawpixel.com - Not the actual photo

rawpixel.com - Not the actual photo

De vrouw is bevallen met een keizersnede en alles is goed verlopen. De ouders van de vrouw waren stomverbaasd toen ze, eenmaal teruggekeerd van hun reis, merkten dat hun dochter nauwelijks met hen sprak. Dus besloten ze hun verhaal op internet te vertellen, zowel om stoom af te blazen als om naar de mening van anderen te luisteren.

De vader schreef online: "We hebben het hele jaar gepland en gespaard voor deze reis, en we hebben geboekt en betaald voordat mijn dochter zwanger raakte. De baby is gezond geboren en onze dochter maakt het goed. We zagen alleen foto's van onze kleinzoon via Facebook omdat onze dochter het ons niet heeft laten zien. We hoopten op tijd terug te zijn voor de bevalling, maar we konden een vroeggeboorte niet voorspellen". De man sloot zijn post vervolgens af met de bewering dat hij en zijn vrouw in ieder geval toch niet op tijd voor de bevalling hadden kunnen komen en niets meer hadden kunnen doen dan de artsen.

Er waren velen die deze twee ouders steunden, aan welke kant zou jij staan?

Advertisement