Na jaren van proberen bevalt een vrouw van een vijfling: een zeer zeldzame en wonderbaarlijke gebeurtenis

Janine image
door Janine

11 Maart 2023

Na jaren van proberen bevalt een vrouw van een vijfling: een zeer zeldzame en wonderbaarlijke gebeurtenis
Advertisement

Ouders worden is een zegen, kinderen zijn misschien wel een van de grootste geneugten die het leven ons kan geven. Zoals velen weten, is het geboortecijfer de afgelopen decennia in veel landen echter gedaald als gevolg van verschillende factoren. We leiden bijvoorbeeld een steeds chaotischer en hectischer leven, en bijgevolg is ook de manier waarop we sentimentele relaties opvatten en ervaren, veranderd. Het is zeldzaam om bijzonder grote gezinnen te zien.

Het verhaal dat we gaan vertellen is juist interessant omdat het een levende uitzondering vormt op wat we zojuist hebben gezegd.

via The University of Mississippi Medical Center

Here are some maternity pictures I took of this beautiful soon-to-be mom of 5 Haylee Ladner!

Posted by Touch of Magic Studio on Tuesday, December 20, 2022

Haylee en Shawn Ladner, een stel uit Mississippi (VS), werden beroemd op internet nadat de vrouw zwanger was geworden van een vijfling! Dit is inderdaad een zeer zeldzame gebeurtenis: naar schatting is de kans op een vijfling ongeveer 1 op 60 miljoen.

Mevrouw Ladner werd bijgestaan ​​door het University of Mississippi Medical Center, een zeer gespecialiseerd kinderziekenhuis: hier kon ze rekenen op een verloskamer die volledig voor haar gereserveerd was en op een vooruitstrevend medisch team. Haylee stond tijdens haar verblijf in het ziekenhuis in de schijnwerpers: de hele structuur leek om haar te draaien. De vrouw beviel te vroeg, na 28 weken zwangerschap, via een keizersnede. De operatie is op alle fronten geslaagd: zowel de kinderen als Haylee maken het goed en zijn in uitstekende gezondheid.

Er zit iets buitengewoons in dit verhaal: toen de vrouw hoorde dat ze zwanger was van een vijfling, dacht ze meteen dat het een wonder was.

Advertisement

Haylee was eerder zwanger geweest, maar helaas was geen van haar eerdere zwangerschappen succesvol. Het paar was wanhopig en vreesde dat de vrouw zou kunnen lijden aan vruchtbaarheidsproblemen, dus onderging ze een intra-uteriene inseminatie om haar kansen om zwanger te worden te vergroten. "Ik had nooit gedacht dat ik ooit moeder zou worden, dus nu ik vijf kinderen heb, kan ik niet gelukkiger zijn!" riep Haylee uit.

Het paar heeft meerdere keren openlijk gesproken over een echt wonder: ze zijn allebei heel religieus en beweren dat hun kinderen een geschenk van God zijn, "ze zijn de grootste zegen van ons hele leven", deelden de toekomstige ouders in hun verklaring.

Pavel Danilyuk / Pexels - Not the actual photo

Pavel Danilyuk / Pexels - Not the actual photo

Haylee noemde het enige jongetje Jake en de vier meisjes Adalyn, Everleigh, Malley en Magnolia. Ze heeft er maar drie in haar armen kunnen houden en ze kan niet wachten om bij haar prachtige gezin te zijn. Echt een prachtig verhaal, dat moet gezegd worden.

En jij, zou jij de ouder willen zijn van vijf kinderen of denk je dat het “perfecte aantal" een ander is?

Advertisement