Ze reist 1500 km om een ​​man te ontmoeten die ze op internet heeft ontmoet, hij laat haar achter op het vliegveld

Janine image
door Janine

15 Maart 2023

Ze reist 1500 km om een ​​man te ontmoeten die ze op internet heeft ontmoet, hij laat haar achter op het vliegveld
Advertisement

Verliefd worden is geweldig, een unieke ervaring die ons voor altijd verandert, en dat kan op elke leeftijd gebeuren. Natuurlijk, wanneer je volwassen wordt en een schat aan ervaringen achter je hebt, veranderen de perspectieven een beetje en heb je de neiging om “rustiger aan te doen": het enthousiasme, de passie, het verlangen om elkaar diepgaand te leren kennen blijft, maar het begin van een nieuwe relatie wordt voorzichtiger benaderd.

Dit komt omdat we, gezien de oude littekens die we in het verleden hebben ervaren, niet langer willen lijden. Soms echter, overstijgt het verlangen of de behoefte om verliefd te worden, of beide, zowel de rationaliteit als de angst om gekwetst te worden en zet het ons ertoe aan om die stap te zetten. Soms zelfs meer dan één. In dit geval hebben we het over 1500 km.

via www.upsocl.com

Advertisement
Hippopx

Hippopx

De hoofdpersoon van dit schokkende verhaal is een Venezolaanse vrouw die simpelweg verliefd werd en al haar hoop op de man vestigde. De twee hadden elkaar ontmoet op Facebook en hadden een mooie sentimentele relatie opgebouwd. De twee geliefden hadden echter nooit de gelegenheid gehad om elkaar te ontmoeten omdat ze door een grote geografische afstand van elkaar gescheiden waren: zij woonde in Venezuela en hij in Ecuador.

De jonge Venezolaanse liet zich niet ontmoedigen door de afstand en besloot haar leven te veranderen voor die grote liefde die ze voelde. Dus pakte ze haar koffers, nam haar dochtertje mee en vertrok: ze doorkruiste het hele land per vliegtuig, reisde meer dan 1500 km, om eindelijk haar geliefde te ontmoeten en samen met hem een ​​nieuw leven in Ecuador te beginnen. Maar toen ze eenmaal op haar bestemming was aangekomen, stond haar een nare verrassing te wachten.

Als je denkt dat de man nooit kwam opdagen, heb je het mis, hij was daar en ja, hij was het echt. Geen trucs, geen bedrog. Om eerlijk te zijn, was man de ook vrij gul geweest tegenover onze hoofdpersoon, aangezien hij het vliegticket voor zowel haar als haar dochter had betaald. En toch ging er iets mis.

Advertisement
800 Noticias/ Twitter

800 Noticias/ Twitter

Nadat hij de vrouw persoonlijk had ontmoet, verklaarde de man dat hij niet tevreden was met haar uiterlijk! Hij beweerde zelfs heftig dat ze hem had bedrogen, dat ze in werkelijkheid niet was zoals ze op foto's op Facebook te zien was.

De man was diep van streek door hun ontmoeting en liet de vrouw en haar dochter bij de terminal achter. Zo maakte hij op een slechte manier een einde aan hun relatie. De vrouw had een enorme teleurstelling in haar hart en een ander dramatisch probleem: ze was daarheen gevlogen met de intentie om naar dat nieuwe land te verhuizen en nu had ze niet genoeg geld om kaartjes voor de terugreis te kopen.

De vrouw redde zichzelf zo goed als ze kon en begon zoetwaren te verkopen die ze zelf had gemaakt op straat in de buurt van het vliegveld, in de hoop genoeg geld in te zamelen om terug te kunnen keren naar Venezuela. Gelukkig besloot een chauffeur die in de buurt werkte de vrouw te “interviewen” door een video op te nemen die hij vervolgens op sociale media plaatste. De video van het pijnlijke verhaal van de vrouw ging viraal en ze kon de nodige hulp krijgen om naar huis terug te keren.

De liefde kan dus gevaarlijk zijn, of misschien zijn sommige manieren om het te cultiveren dat? Wat vind je van liefdesrelaties op afstand en in het bijzonder van relaties die online kunnen ontstaan?

Advertisement