Een 13-jarig meisje stopt met school om influencer te worden

Janine image
door Janine

12 Mei 2023

Een 13-jarig meisje stopt met school om influencer te worden
Advertisement

In een steeds modernere samenleving zijn de afgelopen tijd veel perspectieven veranderd: bijvoorbeeld de manier waarop men het gezin ziet (men gaat veel later trouwen en krijgt kinderen dan een paar decennia geleden) of de waarde die men hecht aan werk (eerst was men meer gericht op het hebben van een vaste baan dan het werk doen van je dromen).

Kortom, de tijd verstrijkt, balansen verschuiven onverbiddelijk en de nieuwe generaties worden het meest beïnvloed door deze veranderingen: ooit antwoordden kinderen op de vraag ‘wat wil je worden als je groot bent?’: astronaut, voetballer, model, zanger enzovoort. Nu is het echter niet ongewoon om antwoorden te horen als: streamer, youtuber, influencer enzovoort. Het verhaal van vandaag is het levende bewijs van wat zojuist is gezegd.

via MarieFrance

Brianna Buchanan is een jong meisje van slechts 13 jaar oud dat al heel duidelijke ideeën heeft over haar toekomst: haar wens is om een ​​influencer te worden en om dit te doen heeft ze besloten haar studie op te geven en zich volledig te concentreren op het verschijnen en online een enorme aanhang te hebben.

Het meisje heeft meer dan 60.000 volgers, wat haar enige zichtbaarheid geeft: Brianna werd geïnterviewd in een nationaal televisieprogramma waar ze de weg onthulde die ze heeft gevolgd en enkele van haar routines. Het jonge meisje, gewapend met een hypermoderne mobiele telefoon, maakte elke dag meerdere video's waarin ze zichzelf laat zien en aan haar publiek verschijnt, altijd rigoureus opgemaakt - een voorbereiding die haar ongeveer een uur kost - en daarna plaatste ze de clips op verschillende tijdstippen van de dag om ervoor te zorgen dat afbeeldingen en video's van haar persoon de hele dag door circuleren.

Bij dit alles vraag je je misschien af, waar zijn de ouders van het kleine meisje? Aan haar zijde.

Advertisement

Brianna's moeder is haar eerste en grootste fan en vervult de rol van haar manager volledig! De vrouw geeft haar dochter advies over hoe ze zich moet kleden, helpt haar met haar make-up en maakt vaak foto's of video's waarop het meisje verschijnt.

De vrouw zegt verheugd te zijn over het succes van haar dochter en zich ervan bewust te zijn dat haar steun voor de gedurfde keuze van de 13-jarige niet door iedereen wordt gedeeld: velen bekritiseren Brianna's media-aandacht en beweren dat het meisje gewoon haar jeugd zou moeten leven en vooral haar culturele opleiding niet moet opgeven.

Haar moeder reageert echter als volgt op deze harde kritiek: "Ik denk niet dat mijn dochter iets mist, ik zou eerder zeggen dat ze een andere jeugd beleeft dan die van haar leeftijdsgenoten. Brianna doet waar iedereen van droomt in hun leven: jezelf realiseren door te doen wat je echt leuk vindt. Een beroemde influencer worden is altijd haar droom geweest en ik zou het haar voor geen goud willen ontnemen, ik zal haar verdedigen tegen kritiek en haar altijd steunen". Wat vind je van de keuze van moeder en dochter?

Advertisement