Hij eet een hamburger in een fastfoodrestaurant: hij loopt naar de toonbank en vraagt ​​wie het klaargemaakt heeft (+VIDEO)

Janine image
door Janine

20 Maart 2023

Hij eet een hamburger in een fastfoodrestaurant: hij loopt naar de toonbank en vraagt ​​wie het klaargemaakt heeft (+VIDEO)
Advertisement

Als je in een restaurant eet, heb je meestal nooit interactie met de keuken of met degene die het eten heeft bereid, tenzij je met een probleem wordt geconfronteerd, zoals een smakeloos gerecht of andere bijzondere ongemakken.

En daarom zorgde de jonge Marcus Jeffers voor veel opschudding toen hij, nadat hij in een broodje hamburger had gebeten, naar de toonbank liep en vroeg om het personeel op zeer beslissende wijze te woord te staan. De scène werd vereeuwigd in een video die meer dan acht miljoen keer is bekeken vanwege de op zijn zachtst gezegd onverwachte reactie.

via Today

Advertisement

In de video, gepubliceerd door Marcus zelf, zien we de jongeman samen met zijn vrienden aan een tafel zitten. Iedereen geniet van een heerlijke maaltijd in een fastfoodrestaurant in Silverlake, Los Angeles, Verenigde Staten. Plotseling, na een paar happen van zijn broodje te hebben genomen, staat Marcus op en loopt naar de toonbank van het personeel, eisend te weten wie zijn hamburger heeft gemaakt. De jonge man nadert de kassamedewerker en om de aandacht van het personeel in de drukke ruimte te trekken, begint Marcus te schreeuwen: "Wie heeft dit broodje gemaakt?".

Zijn ferme toon maakt hem bijna agressief tot het punt dat het keukenpersoneel hem angstig aankijkt, aarzelend om zijn simpele vraag te beantwoorden. Op dat moment herhaalt Marcus de vraag nog twee keer en krijgt eindelijk het antwoord waar hij naar op zoek was: hij wendt zich tot de keuken en complimenteert de koks luidkeels met hun talent. "Bedankt voor dit broodje, het is heerlijk, ik heb nog nooit zoiets lekkers geproefd. En bedankt allemaal voor de geweldige service!" roept hij.

Advertisement

Na enkele momenten van verbazing begint ook al het personeel samen met Marcus te schreeuwen en te applaudisseren, genietend van een paar seconden feest in het restaurant: het klimaat van positiviteit verspreidt zich snel, zelfs met de andere klanten die beginnen te lachen en mee te juichen, totdat Marcus terugkeert naar zijn tafel om zijn maaltijd met zijn vrienden te voltooien.

Het is verbazingwekkend hoe een simpel bedankje voor het geleverde werk een gewone dag kan veranderen in een uiterst positieve dag: er is maar heel weinig nodig om van de wereld een betere plek te maken.

Advertisement