Deze man zegt dat hij genoeg heeft van zijn uiterlijk: 'Ik ben te knap en vrouwen gebruiken mij'

Janine image
door Janine

18 Maart 2023

Deze man zegt dat hij genoeg heeft van zijn uiterlijk: 'Ik ben te knap en vrouwen gebruiken mij'
Advertisement

De wereld van vandaag is letterlijk geobsedeerd op de perfectie waar sociale netwerken mee pronken, die dankzij het gebruik van filters steeds onbereikbare schoonheidsmodellen bieden. Om deze reden maken steeds meer mensen zich zorgen dat ze niet aantrekkelijk genoeg zijn en heeft iedereen er van nature altijd al goed uit willen zien.

Degenen die het geluk hebben knap te zijn, kunnen echter wat problemen tegenkomen: Marco Donatelli, een 22-jarige Amerikaan, geboren in Ohio maar woonachtig in Florida, weet het maar al te goed, die de negatieve kanten beschreef van het bezitten van een knap uiterlijk.

via The Sun

Donatelli heeft ervoor gekozen zijn natuurlijke talenten te benutten om een ​​carrière als model na te streven. De modewereld heeft hem zo geboeid dat hij zijn eigen kledinglijn op de markt heeft gebracht. Zijn schoonheid is een geboortegeschenk, in feite heeft hij altijd alleen maar complimenten gekregen voor zijn fysieke verschijning en perfecte gezicht.

Marco heeft echter verklaard dat aantrekkelijk zijn niet zo prettig is als het lijkt: "Ik ben me er terdege van bewust dat ik er goed uitzie en hierdoor kan ik geld verdienen in de modewereld en heb ik veel fans op sociale media. Waarschijnlijk helpt de de combinatie van mijn glimlach met het blauw van mijn ogen veel, net als mijn lengte en vorm, waar ik altijd voor zorg. Mensen realiseren zich echter niet dat schoonheid soms een last kan zijn”, legde hij uit.

Advertisement

Volgens Marco kan zijn knappe uiterlijk voor problemen zorgen in de liefde: "Ik heb er geen moeite mee om een ​​meisje te benaderen, integendeel, maar wat vrouwen in mij zien is alleen mijn fysieke verschijning. Het is moeilijk om iemand te vinden die verder kijkt. Er zijn weken waarin ik word overspoeld met berichten van vrouwen die met me willen daten, maar me niet echt willen kennen. Ze willen me gebruiken", legt hij uit.

De man heeft duidelijke ideeën en is niet op zoek naar avontuur: "Als een vrouw alleen voor mijn uiterlijk met mij uit wil gaan, dan ga ik liever uit met Giuseppe, mijn hond!", merkte hij op. "Eigenlijk wil ik gewoon een eenvoudig, intelligent meisje ontmoeten - misschien een afgestudeerde - maar die echt de intentie heeft om mijn ware zelf, mijn persoonlijkheid, te ontdekken zonder stil te staan ​​bij het uiterlijk", legde hij uit.

Wat denk jij: is het de laatste tijd echt zo moeilijk om een ​​minder oppervlakkig persoon te vinden?

Advertisement