Pas geadopteerd meisje met het syndroom van Down lacht voor het eerst naar haar nieuwe moeder (+VIDEO)

Janine image
door Janine

18 Maart 2023

Pas geadopteerd meisje met het syndroom van Down lacht voor het eerst naar haar nieuwe moeder (+VIDEO)
Advertisement

Het pad van adoptie inslaan is geen gemakkelijke keuze: er zijn veel haken en ogen en het is een moeizame reis om de nieuwkomer te laten wennen aan het huis, zijn ouders en alles wat hem vanaf dat moment zal omringen. En toch, wie besluit om een ​​kind te adopteren, om wat voor reden dan ook, verricht een daad van absolute liefde, zowel voor zichzelf als voor het kind dat hij gaat opvoeden. Wanneer dit gebeurt bij kinderen die een handicap hebben en veel meer aandacht nodig hebben, wordt alles nog belangrijker.

In het verhaal dat we je willen vertellen, gebeurde precies dit: twee ouders kozen ervoor om een ​​meisje met het syndroom van Down te adopteren en ze wist hen meteen op een onvergetelijke manier te bedanken.

via DailyMail

National Down Syndrome Adoption Network/Facebook

National Down Syndrome Adoption Network/Facebook

Baby H, dit is de naam die aan het kleine meisje werd gegeven door de vereniging die haar verhaal volgde, is heel beroemd geworden op internet vanwege een clip waarin zij de hoofdrol speelt. Toen ze nog maar 8 maanden oud was, werd het kleine meisje door haar vader en moeder in Texas naar huis gebracht, en hier, in het comfort van het huis, gaf ze ze een van de mooiste momenten van hun leven.

In de clip die op Facebook is geplaatst, lijkt het kleine meisje op haar buik op een speelkleed te liggen. Op de achtergrond klinkt de lieve stem van haar moeder die haar vraagt ​​hoe haar dag verloopt. Een vraag waarop Baby H antwoordt met een oogverblindende, unieke en prachtige glimlach.

Advertisement
National Down Syndrome Adoption Network/Facebook

National Down Syndrome Adoption Network/Facebook

Gefascineerd door de uitdrukking van haar dochter, zei de vrouw dat ze het heerlijk vindt om naar haar te glimlachen en dat ze die mooie uitdrukking graag nog eens zou willen zien. Het meisje geeft zich over aan een hernieuwde vreugde waarvoor de vrouw haar emotie niet kan bedwingen.

Hetzelfde gebeurde met de vele gebruikers die de post zagen. Velen hebben zich laten betoveren door de tederheid van deze beelden en hebben een paar woorden van genegenheid achtergelaten voor Baby H. "Ze is geweldig en haar glimlach zal me dagenlang gelukkig maken" - beweerde een van hen en opnieuw - "Ik moet wel naar haar kijken en glimlachen”. Gedachten waarmee men het alleen maar eens kan zijn.

New Smile!

New smiles are the best smiles! #babygirl #smilingsweetie #Downsyndrome #Downsyndromeadoption #spreadingjoy

Pubblicato da National Down Syndrome Adoption Network su Lunedì 7 ottobre 2019

Het delen van de foto's werd echter niet alleen gedaan om de tederheid van het kleine meisje te tonen, maar ook met een ander doel, zoals haar moeder uitlegde: “Met 8 maanden keek baby H ons aan en gaf ons die serene uitdrukking. We hebben veel gelachen en besloten het te delen - vervolgde de vrouw - Deze beelden zijn een echte schat voor ons en we willen mensen laten zien hoe bijzonder kinderen met het syndroom van Down zijn. Er zit een grote schoonheid in."

Een mooie manier om iedereen te vertellen dat ze zich niet moeten laten ontmoedigen door diagnoses, zowel bij adopties van kinderen met deze handicap, als bij constatering tijdens de zwangerschap. Natuurlijk is het niet gemakkelijk om het dagelijkse leven onder ogen te zien, maar naar je kind kijken en een soortgelijke glimlach op zijn gezicht zien, is iets dat zelfs de grootste negativiteit overwint.

We wensen dit lieve kleine meisje een vredig en gelukkig leven met haar gezin toe.

Advertisement