Deze vader betaalt niet meer voor de auto van zijn dochter omdat hij haar baan "vulgair" vindt. Doet hij er goed aan?

Janine image
door Janine

06 Juni 2023

Deze vader betaalt niet meer voor de auto van zijn dochter omdat hij haar baan "vulgair" vindt. Doet hij er goed aan?
Advertisement

De droom van elke ouder is ongetwijfeld om zijn kinderen te zien opgroeien, emanciperen en een respectabele baan uit te oefenen die hen de best mogelijke levensstandaard kan garanderen. Precies om deze reden moedigen velen hun kinderen aan om onafhankelijk te worden zodra ze meerderjarig zijn, door hen uit te nodigen een baan te zoeken waarmee ze hun studie en misschien zelfs hun huisvesting kunnen betalen.

Maar wat moet er worden gedaan als een dochter erin slaagt aan het verzoek te voldoen, maar zich wijdt aan een baan die tot opschudding kan leiden? Het is het dilemma van een vader die, niet wetende hoe hij de situatie het beste aan kan pakken, online om advies vraagt.

via Reddit

Advertisement
daveoratox/Wikimedia - Not the Actual Photo

daveoratox/Wikimedia - Not the Actual Photo

"Ik ben 47 en heb een 22-jarige dochter. Ze studeert en woont op de campus. Ik heb ermee ingestemd haar te helpen haar auto te betalen sinds ze studeert. Onlangs kreeg ik echter te horen van een man met wie ik werk dat mijn dochter stripper is in een club op ongeveer 40 minuten van haar accommodatie", legde de vader uit. De man besloot haar ermee te confronteren en de jonge vrouw legde uit dat ze niet van plan om die baan voort te zetten als ze eenmaal is afgestudeerd, maar dat ze het geld hoe dan ook nodig heeft.

"Ik zei haar dat ze in plaats daarvan als serveerster kon werken, en dat ze haar lichaam niet moest gebruiken om geld te verdienen. We maakten ruzie en ik vroeg haar om een ​​fatsoenlijke baan te zoeken, maar ze weigerde en zei dat ze door stripper te zijn eenvoudig geld verdiende”, vervolgde de man. Geïrriteerd door de reactie van zijn dochter, besloot hij haar geen geld meer te geven en dat hij haar niet langer zou helpen met de afbetaling van haar auto. Wat de jonge vrouw woedend maakte.

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

Het meisje vertelde haar moeder wat er was gebeurd en ze was boos op zowel haar dochter als op de gekozen baan, als op haar man. "Mijn vrouw zegt dat het niet juist is dat ik haar zo plotseling niet meer onderhoud vanwege een ruzie. Daar ben ik het helemaal niet mee eens: het geld is van mij en ik beslis of ik het weggeef of niet", concludeerde de man.

Gebruikers gaven de vader ongelijk en bekritiseerden ook scherp de collega die de activiteit van zijn dochter had gemeld. Velen hebben betoogd dat dit niet de manier is om een ​​jonge vrouw te steunen, maar haar in plaats daarvan zou kunnen helpen een betere baan te vinden.

Wat denk jij ervan?

Advertisement