Vrouw klaagt dat een man in de sportschool constant naar haar "staart", maar hij is blind

Janine image
door Janine

23 Maart 2023

Vrouw klaagt dat een man in de sportschool constant naar haar "staart", maar hij is blind
Advertisement

Er zijn veel fortuinen die we bezitten en die we als vanzelfsprekend beschouwen: van een gezin om ons heen hebben tot geboren worden in een land vol comfort. Wat we echter het meest als vanzelfsprekend beschouwen, heeft misschien niets te maken met onze “sociale status” of de emotionele en economische situatie die we hebben, maar heeft eerder met onze gezondheid te maken. Veel mensen geven gene gewicht aan hoe belangrijk het kan zijn om je “goed te voelen” en in goede lichamelijke conditie te zijn zonder specifieke psychofysieke problemen.

In het verhaal dat we je willen vertellen, is de hoofdpersoon een man die niet al het geluk heeft die we gewend zijn. Bovendien is hem een ​​episode overkomen die je stomverbaasd achterlaat.

via laguiadelvaron

Advertisement

Pete Gustin is een man met een atletische lichaamsbouw die graag verschillende sporten beoefent, vooral watersporten, zoals bijvoorbeeld surfen. De man traint regelmatig om fit te blijven en de juiste kracht te hebben die hij nodig heeft om zijn meer "extreme" passies te beoefenen. Pete is ingeschreven op een sportschool waar hij voornamelijk aan gewichtheffen doet. Tot nu toe niets vreemds, zul je denken. Min of meer.

Het verhaal speelde zich af in de gewichtsruimte waar Pete gewoonlijk traint: hij deed een bepaalde oefening om wat armspieren te ontwikkelen toen hij iemand in zijn richting voelde bewegen. Snelle en beslissende stappen die hem al snel bereikten: “je moet ermee stoppen!" - begon een vrouwenstem.

Advertisement
Pete Gustin/Instagram

Pete Gustin/Instagram

Een vrouw had Pete benaderd en leek nogal geïrriteerd, ze was boos op hem: vlak voor hem aangekomen bleef ze klagen: "stop met naar me te kijken, je maakt me ongemakkelijk, ik ben hier om te trainen en niet om met je ogen te worden uitgekleed”.

De man kon zijn oren niet geloven en de reden is gemakkelijk te zeggen: zelfs als hij had gewild, had hij niet alle aandacht kunnen geven waardoor de vrouw zo geïrriteerd leek.

Pete Gustin is blind. Dus probeerde hij die gênante situatie meteen op te helderen door de vrouw op de hoogte te stellen van zijn "gebrek". De vrouw nam Pete's woorden echter niet serieus, in de overtuiging dat hij alleen op zoek was naar een wanhopig excuus om zijn "daad" te rechtvaardigen. In ieder geval zette ze haar kruistocht voort en riep zelfs een lid van het personeel van de sportschool om hulp.

Pete Gustin/Instagram

Pete Gustin/Instagram

De medewerker luisterde naar het probleem dat was ontstaan ​​en... was het met de vrouw eens! "Ik begrijp je benarde situatie, maar je kunt andere leden van de sportschool zich niet ongemakkelijk laten voelen tijdens het trainen."

Pete liet die surrealistische situatie los en vertelde vervolgens het hele verhaal in een video door deze op sociale media te plaatsen. Gebruikers waren verbijsterd door zijn ervaring en steunden hem krachtig.

De man heeft aardig wat aanhangers, juist omdat hij een grote inspiratiebron is op zijn sociale netwerken: Pete Gustin, ondanks dat hij niet de gave heeft om te zien, toont zijn routine door iedereen te laten zien hoe hij erin slaagt een leven te leiden zonder al te veel opofferingen, door zelfs te fietsen, surfen en skateboarden!

Pete is een heel uniek persoon die onjuist beoordeeld werd. Wie zou jij gelijk geven?

Advertisement