Na 6 jaar huwelijk ontdekt hij dat zijn vrouw ook zijn zus is

Janine image
door Janine

23 Maart 2023

Na 6 jaar huwelijk ontdekt hij dat zijn vrouw ook zijn zus is
Advertisement

Er zijn dagen dat het gewoon niet goed gaat, er is geen specifieke reden, het gebeurt gewoon: de auto start niet, je bent je sleutels vergeten, de technologie die in opstand komt, enzovoort. Er zijn veel situaties en gebeurtenissen waardoor we ons ongelukkig kunnen voelen, maar laten we eerlijk zijn, meestal zijn het niet zulke ernstige dingen.

In het verhaal dat we je gaan vertellen, ging praktisch alles mis. We leggen de details wat beter uit.

via mirror

Advertisement
Stockvault - Not the actual photo

Stockvault - Not the actual photo

Een man die 6 jaar getrouwd is, is de hoofdpersoon van wat een onwaarschijnlijk verhaal lijkt, maar wat helemaal waar is. De man maakte een slechte periode door: zijn vrouw werd kort na de geboorte van hun zoon ziek en had een niertransplantatie nodig. Het grootste probleem is dat er onder de familieleden van de vrouw geen geschikte donor werd gevonden om de operatie te kunnen voortzetten en dit veroorzaakte veel zorgen.

Toen kreeg de man een idee: om te verifiëren of hij zelf, door een of ander toeval, een geldige donor kon zijn. Hij onderging verschillende medische tests om ervoor te zorgen dat aan alle noodzakelijke vereisten werd voldaan, waaronder een DNA-test. Het kostte niet veel moeite om het te proberen en de situatie was beslist kritiek, maar de man kon zich niet voorstellen wat er toen gebeurde.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Artsen vertelden hem tot zijn verbazing dat er een zeer goede kans was dat hij een geschikte kandidaat was voor een transplantatie. Maar er was meer: ​​de resultaten van de DNA-test hadden afwijkende gegevens aan het licht gebracht. De genenpool tussen hem en zijn vrouw was bijna 100%. De man onderging verdere tests, nog specifieker, die alle twijfels wegnamen: de vrouw met wie hij was getrouwd en met wie hij een gezin had gesticht, was zijn zus.

Onze hoofdrolspeler was geadopteerd en had zijn familie van herkomst nooit gekend. Wanhopig wendde hij zich tot de gebruikers van het web, op het Reddit-forum, om advies te krijgen over zijn bijzondere en onwaarschijnlijke situatie: de meeste gebruikers toonden solidariteit met de man en wezen hem erop dat het nu geen zin had om "terug te keren”, hij was (gelukkig) getrouwd en had al twee kinderen met de vrouw.

Wat vind jij van dit ongelooflijke verhaal?

Advertisement