Zijn vrouw bevalt en hij vraagt ​​een scheiding aan: "de baby is niet wat ik had verwacht"

Janine image
door Janine

24 Maart 2023

Zijn vrouw bevalt en hij vraagt ​​een scheiding aan: "de baby is niet wat ik had verwacht"
Advertisement

Soms gebeurt het dat we ontdekken dat degene die we aan onze zijde hebben niet is wie we dachten dat ze was: een persoon waarvan we dachten dat het onze vriendin was, maar dat niet echt was, of een ontrouwe partner zijn slechts enkele voorbeelden. Zodra we het "bedrog" hebben ontdekt, is het aan ons om te beslissen hoe we ons in dit opzicht moeten gedragen. Het belangrijkste is om geen kostbare middelen te verspillen aan iemand die ze niet verdient.

De hoofdpersoon van dit verhaal besefte echter te laat wie hij echt naast zich had. We vertellen je over hem.

via New York Post

Advertisement
Joe Shlabotnik/Flickr - Not the actual photo

Joe Shlabotnik/Flickr - Not the actual photo

Feng Jian is een gelukkig getrouwde man wiens leven volledig op zijn kop is gezet door een gebeurtenis die over het algemeen als enorm vreugdevol wordt ervaren: de geboorte van een kind. Het "probleem" van de man was heel simpel: het kleine meisje was bijzonder "lelijk" en bovenal leek ze niet op zijn vrouw te lijken, laat staan ​​op hem.

Dus begon Feng het ergste te vrezen, in de veronderstelling dat de vrouw de baby op de wereld had gezet als gevolg van een buitenechtelijke affaire. Zijn vrouw probeerde hem op alle mogelijke manieren van dat idee af te brengen, maar dat lukte niet. Uiteindelijk kwamen ze overeen om enkele DNA-testen uit te laten voeren.

Advertisement
Anna Shvets/ Pexels - Not the actual photo

Anna Shvets/ Pexels - Not the actual photo

Uiteindelijk bekende de vrouw, maar niet wat haar man had verwacht: er was geen verraad geweest en die baby was echt hun wettige dochter; de vrouw had in het verleden echter verschillende esthetische operaties ondergaan, lang voordat ze Feng ontmoette. Ze had maar liefst $100.000 uitgegeven om radicale esthetische veranderingen aan zichzelf aan te brengen die haar in "een andere persoon" veranderden.

De man was zo sprakeloos bij de ontdekking dat hij niets meer met zijn vrouw te maken wilde hebben en hoewel ze net bevallen was van hun eerste kind, vroeg en kreeg hij een scheiding. Maar het bleef hier niet bij: hij voelde zich diep bedrogen en voor de gek gehouden en besloot de vrouw aan te klagen. En hij won: de Chinese rechtbank veroordeelde de vrouw tot het betalen van een schadevergoeding van 120.000 dollar aan haar ex-man.

Wat vind jij van dit unieke verhaal? Wie heeft volgens jou gelijk?

Advertisement