Ze is 77 jaar oud, werkt als conciërge en heeft nog nooit haar verjaardag gevierd: de school organiseert een verrassing

Janine image
door Janine

30 Maart 2023

Ze is 77 jaar oud, werkt als conciërge en heeft nog nooit haar verjaardag gevierd: de school organiseert een verrassing
Advertisement

Het werk van conciërge is belangrijk omdat het bijdraagt ​​aan de netheid en veiligheid van schoolomgevingen en een omgeving creëert die geschikt is voor het leren en welzijn van studenten. In West Virginia, in de Verenigde Staten, kent iedereen op Belle Elementary School de conciërge Frances Buzzard, beter bekend als Miss Frances: de vrouw is geliefd bij iedereen omdat ze altijd beschikbaar is om tegemoet te komen aan verzoeken van collega-conciërges, leraren en zelfs studenten met wie ze altijd heel zorgzaam is. Het schoolhoofd, Amanda Mays, heeft echter een "geheim" over Miss Frances ontdekt en heeft besloten er iets aan te doen.

via Amomama

Advertisement
Facebook - @frances.buzzard.35

Facebook - @frances.buzzard.35

Blijkbaar had onze hoofdrolspeelster nooit het genoegen gehad haar verjaardag te vieren, daarom besloot de directrice van de school waar ze werkte iets speciaals voor de vrouw te organiseren. Op haar verjaardag werden Miss Frances en haar collega Rendell Heater naar de kantine geroepen. Iedereen was enthousiast om de conciërge te verrassen met haar eerste feest.

Bij het bereiken van de kantine begroetten alle kinderen en het schoolpersoneel de conciërge met een grote "Verrassing! Fijne verjaardag, Miss Frances!".

De conciërge van de school was zo blij en ontroerd dat iedereen voor haar samengekomen was. Directrice Mays zette haar in een stoel in het midden van de kantine en gaf haar een sjerp met de tekst "Happy Birthday" en een roze tiara om te dragen. Alle kinderen en personeel van de school zongen "Happy Birthday" en gaven haar kaarten, spandoeken en cupcakes met een kaarsje.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Miss Frances gaf toe dat ze in het verleden nooit een verjaardagsfeestje heeft kunnen vieren, ook niet als kind: "Mijn familie had niet genoeg geld om deze gelegenheden te vieren. Dit feest was echt speciaal voor mij: ik had nog nooit eerder zoiets meegemaakt", legde de 77-jarige uit.

De vriendelijkheid en toewijding van Miss Frances als schoolverzorger won de harten van iedereen in de schoolgemeenschap, dus wilden ze iets speciaals voor haar doen. Een ontroerend voorbeeld van hoe zelfs de eenvoudigste dingen zoveel geluk in het leven van mensen kunnen brengen en niets ooit als vanzelfsprekend moet worden beschouwd.

Advertisement