Deze moeder heeft al 9 kinderen en is niet van plan te stoppen: haar dagen zijn hectisch

Janine image
door Janine

15 Juni 2023

Deze moeder heeft al 9 kinderen en is niet van plan te stoppen: haar dagen zijn hectisch
Advertisement

Het hebben van kinderen kan een gevoel van vreugde en voldoening geven zoals maar weinig andere levenservaringen kunnen bieden: je kleintjes zien opgroeien en onafhankelijke mensen worden, is een unieke en waardevolle ervaring. Het hebben van veel kinderen kan deze gevoelens versterken, waardoor er een grotere verscheidenheid aan persoonlijkheden en talenten in het gezin komt. Dit kan een levendigere, leukere en volle gezinsdynamiek creëren.

Tracy Lewis, een 38-jarige kapster die in de stad Poole in Dorset, in Engeland woont, weet het maar al te goed. De vrouw, die vijf dochters en vier zonen heeft, geeft toe dat ze een nog groter gezin wil.

via The Sun

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Tracy en haar partner, Alan Goodwin, 39 jaar, stukadoor, wonen in een vrijstaand huis met vijf slaapkamers en een grote tuin. Al hun kinderen wonen nog thuis en delen vier slaapkamers. Tracy's leven is erg hectisch en de moeder gaf toe dat ze maar vijf uur per nacht kan slapen. De vrouw staat 's ochtends om 5.30 uur op om voor haar kroost te zorgen en haar flesjes-routine te beginnen en om 19.30 uur af te ronden met de kinderen in bad doen en de kleintjes naar bed te brengen. Vervolgens maakt ze de andere kinderen klaar om naar bed te gaan en gaat ze 's avonds als kapster aan het werk, waardoor Alan de kinderen om 21.00 uur in bed stopt.

Het gezin zit graag bij elkaar voor ontbijt en avondeten, en de vrouw zegt dat haar kinderen goed ben vriend met elkaar zijn. Ondanks hun drukke leven zijn Tracy en Alan blij dat ze de hypotheek kunnen afbetalen, de rekeningen kunnen betalen en negen fantastische kinderen kunnen opvoeden dankzij de lessen van hun ouders om te sparen en aankopen te doen met de beste aanbiedingen.

De moeder van onze protagonist, Tracy Senior, 58 jaar, woont aan het einde van dezelfde straat. De vrouw is de matriarch van een van de grootste families in het Verenigd Koninkrijk. Tracy gaf toe dat ze minstens 13 kinderen zou willen krijgen, net als haar moeder, mogelijk zelfs meer.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

De supermoeder vertelde over de tijd die ze heeft om haar zes kinderen elke ochtend naar twee verschillende scholen te brengen, terwijl haar partner Alan vroeg naar zijn werk vertrekt. Ondanks de chaos en discussies die af en toe uitbreken in het gezin, weet Tracy de situatie altijd onder controle te houden.

Ook al kijken mensen verbaasd als ze haar kinderen bij de school uit het busje zien stappen, Tracy houdt van haar grote gezin en alle hectiek die daarbij hoort.

Tracy houdt van het ouderschap en vindt het heerlijk om zwanger te zijn en alle eerste keren van haar kinderen mee te maken, zoals hun eerste lach, eerste glimlach en het kopen van hun eerste paar schoenen: "Ook al lijkt het een uitdaging om negen kinderen te hebben, voor mij is het een fantastische ervaring die ik voor geen geld ter wereld zou willen missen", zei ze.

Het lijdt geen twijfel dat deze vrouw een geweldige moeder is die haar grote gezin met liefde, toewijding en geduld weet te beheren.

Advertisement