56-jarige op natuurlijke manier zwanger van haar baby: "Ik kon niet geloven wat ze me vertelden"

Janine image
door Janine

29 Maart 2023

56-jarige op natuurlijke manier zwanger van haar baby: "Ik kon niet geloven wat ze me vertelden"
Advertisement

Het moederschap is een kostbaar geschenk dat zich onverwacht in het leven van een vrouw kan manifesteren en een explosie van unieke emoties en gevoelens met zich meebrengt. Ook als de zwangerschap niet was gepland of verwacht, brengt het wonder van de geboorte van een kind onbeschrijflijk veel geluk in het leven van een moeder: de rol van moeder is een van de belangrijkste die een vrouw kan spelen, waardoor een onlosmakelijke band ontstaat met haar kind dat een leven lang duurt.

Cláudia Raia, een Braziliaanse actrice, weet dit heel goed, die vertelde over de verrassing en vreugde die ze voelde toen haar dokter haar vertelde dat ze op 56-jarige leeftijd zwanger was.

via The Sun

Advertisement

De actrice zei verrast te zijn toen haar arts haar vroeg om een zwangerschapstest te doen: "Ik herinner me nog goed dat ik dacht: is hij gek? Ik ben 56", merkte ze op. In afwachting van de resultaten deed ze thuis een zwangerschapstest die het nieuws bevestigde dat ze drie weken zwanger was. Deze verrassing was nog groter omdat de artsen haar hadden verteld dat de menopauze was begonnen toen ze in de vijftig was. Een paar jaar eerder hadden zij en haar man geprobeerd een baby te krijgen door middel van in-vitrofertilisatie, maar zonder succes: “De embryo's waren niet gevormd en we hadden het geaccepteerd omdat we dachten dat het niet het lot was", legde ze uit.

Hoewel ze al twee volwassen kinderen had uit een eerder huwelijk, werd het nieuws van haar nieuwe zwangerschap met vreugde begroet en als een zegen beschouwd. De actrice deelde het nieuws met haar bijna 9 miljoen Instagram-volgers en plaatste een schattige video waarin ze vrolijk danste met haar man Jarbas voordat ze een positieve zwangerschapstest in haar handen hield.

Advertisement

De vrouw en haar huidige partner kregen hun eerste kind, Luca, met een perfect gezonde zwangerschap en bevalling, en beschouwen alles als een droom die eindelijk is uitgekomen.

De geboorte van de baby werd via sociale media met de wereld gedeeld, waar de kersverse ouders hun blijdschap en dankbaarheid uitten voor de zegen van het nieuwe leven. Het verhaal van Cláudia is een voorbeeld van hoe het leven je kan verrassen met een onverwacht en vreugdevol geschenk, ongeacht je leeftijd.

Advertisement