Vrouw haalt haar rijbewijs pas bij haar 960e poging (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

06 April 2023

Vrouw haalt haar rijbewijs pas bij haar 960e poging (+ VIDEO)
Advertisement

In het dagelijks leven worden we voortdurend geconfronteerd met kleine uitdagingen: of het nu gaat om op tijd op kantoor komen ondanks het verkeer, een bepaald resultaat behalen voor een examen of een doel bereiken met betrekking tot fysieke verbetering, we moeten het beste van onszelf geven. Vastberadenheid en doorzettingsvermogen zijn daarom de beste wapens om jezelf mee uit te rusten om je doelen te bereiken.

De hoofdpersoon van dit verhaal weet er iets van: ze heeft ongelooflijk veel tijd en geld besteed om haar doel te bereiken.

via Mirror

Advertisement
Wallpaperflare - Not the actual photo

Wallpaperflare - Not the actual photo

Cha Sa-soon is een Zuid-Koreaanse vrouw die 3 jaar van haar leven heeft geprobeerd om een ​​rijbewijs te halen. De vrouw had het nodig om zich te verplaatsen om verschillende groenten te laden voor haar bedrijf. Dus nadat ze zich had ingeschreven bij de plaatselijke rijschool en lessen had gevolgd, probeerde ze het schriftelijke examen voor haar rijbewijs af te leggen. En toen probeerde ze het opnieuw en opnieuw en opnieuw... een paar honderd keer.

5 keer per week deed de vrouw dat schriftelijk examen, wat ook wat ongemak veroorzaakte voor haar instructeurs: "we voelden ons schuldig dat ze steeds zakte, op een gegeven moment leek het bijna of we iets tegen haar hadden, maar we wilden haar niet laten stoppen met proberen, haar te vertellen het op te geven" - verklaarde een van de instructeurs. Maar de vrouw gaf nooit op.

En op een dag slaagde Cha Sa-soon voor dat examen, maar haar avontuur was nog niet voorbij…

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

In feite slaagde de vrouw er na 949 pogingen alleen in om voor het schriftelijke examen te slagen, maar werd vervolgens ongeveer tien keer afgewezen voor het praktijkexamen. Bij de 960e poging had ze eindelijk de felbegeerde documenten in handen die haar geschikt maakten om te rijden! Alle medewerkers van de rijschool juichten: "toen ze eindelijk haar rijbewijs had, gingen we allemaal juichen en omhelsden haar en gaven haar bloemen" - zei een instructeur.

Maar laten we een berekening maken, hoeveel kost "dat stukje papier" onze hoofdrolspeelster? We vertellen het je meteen: zo'n 12.500 euro! Maar elk nadeel heeft zijn voordeel en in feite kreeg de vrouw ook een aangename verrassing.

Haar verhaal was inmiddels een plaatselijke legende geworden en dit had ertoe geleid dat ze werd opgemerkt door een zeer beroemd autobedrijf.

Cha Sa-soon werd gebeld om een ​​autoreclame te maken en het bedrijf gaf haar een auto ter waarde van enkele duizenden euro's!

Dit verhaal laat zien dat vasthoudendheid en wilskracht altijd loont in het leven, dus als je een droom of een doel nastreeft, doe dan zoals deze vrouw: geef nooit op!

Advertisement