"Ik ben oma, maar ik ga alleen uit met mannen die jonger zijn dan mijn zoon: hij is 29"

Janine image
door Janine

04 April 2023

"Ik ben oma, maar ik ga alleen uit met mannen die jonger zijn dan mijn zoon: hij is 29"
Advertisement

De wereld van sociale netwerken is een plek waar mensen op veel verschillende manieren met elkaar kunnen communiceren: je kunt iemands stem op Twitter kennen of zijn profiel op Facebook zien zonder hem ooit live te hebben ontmoet. We leven in een tijdperk van wereldwijde gemeenschap, waar we mensen kunnen ontmoeten die we anders nooit zouden hebben ontmoet, misschien met interesses die vergelijkbaar zijn met die van ons.

Tara, een charmante 49-jarige oma, heeft dit heel goed begrepen en heeft ervoor gekozen om sociale media te gebruiken om met mannen jonger dan haar 29-jarige zoon te daten, waarbij ze zowel kritiek als complimenten kreeg.

via The Sun

Advertisement

In tegenstelling tot veel vrouwen die hun leeftijd proberen te verbergen, toont Tara trots die van haar bij elke gelegenheid en stelt ze zichzelf voor als een "glamoureuze oma” aan haar meer dan 845.000 volgers op sociale media. Tara, die sinds haar 19e vier kinderen heeft gekregen, heeft er geen moeite mee om haar vitaliteit en interesse in de liefde te tonen, hoewel ze in werkelijkheid toegeeft dat ze zich bewust is van het verstrijken van de tijd: "Over slechts 10 jaar ben ik 58 jaar oud met twee kleinkinderen die dan tieners zijn. Het zal moeilijk zijn voor mijn kinderen om mijn vriend (of echtgenoot, als hij geluk heeft) “papa” te noemen. Hij zal waarschijnlijk jonger zijn dan zij!”, merkte ze op.

Tara's followers waren niet alleen gefascineerd door haar schoonheid, maar ook door haar vermogen om zichzelf te vergelijken met haar jongere zelf, door aan te tonen dat ouder worden niet altijd een negatieve gebeurtenis is om tegen te vechten, maar eerder "een kans om gracieus ouder te worden, zoals een goede wijn", merkte ze gekscherend op. Ondanks haar positieve houding, zei Tara dat ze zich nog steeds verrast en gevleid voelt als haar mogelijke partners onthullen dat ze half zo oud zijn als zij.

Advertisement

Tara deelt vintage foto's met haar volgers en vrienden op sociale media en vergelijkt haar huidige uiterlijk graag met dat in het verleden. Maar niet iedereen is bereid te accepteren dat een "grootmoeder" zo open kan zijn: veel gebruikers hebben haar keuze namelijk bekritiseerd en haar ervan beschuldigd filters en veel make-up te gebruiken om er zo mooi uit te zien.

Andere volgers zeggen echter dat Tara met haar durf en haar verlangen om plezier te hebben een inspiratie is voor degenen die ten volle van het leven willen genieten, ongeacht de leeftijd. Wat denk jij ervan?

Advertisement