Moeder neemt haar twee maanden oude dochter mee voor een manicure: dit zorgt voor ophef

Janine image
door Janine

03 April 2023

Moeder neemt haar twee maanden oude dochter mee voor een manicure: dit zorgt voor ophef
Advertisement

De geboorte van een kind gooit het leven van kersverse ouders volledig overhoop, maar we weten hoe mooi en uniek deze gebeurtenis is. Natuurlijk is niets gemakkelijk als het gezin eenmaal begint te groeien en alles onder controle houden is niet eenvoudig. Er zijn veel keuzes te maken en welke de beste is of niet is niet vanzelfsprekend om te weten. De fout ligt om de hoek en ook om de verkeerde beslissing te nemen. Gelukkig zijn er vaak dierbaren of vrienden en kennissen om advies te geven en je ogen te openen voor elk onderwerp.

In het geval waar we je over gaan vertellen, nam een ​​moeder een beslissing met betrekking tot haar pasgeboren baby waar velen hun neus voor ophaalden, die besloten om verschillende opmerkingen achter te laten om hun ongenoegen te motiveren.

via El comercio

Advertisement
@renaissance_witch/Reddit

@renaissance_witch/Reddit

Het verhaal werd verteld op het Reddit-portaal, waar een vrouw met de gebruikersnaam @renaissance_witch een foto plaatste die letterlijk iedereen sprakeloos maakte. De afbeelding toonde het lieve handje van een twee maanden oude baby met een perfecte manicure. Ja, je leest het goed en we maken geen grapje.

Deze moeder, zonder al te veel na te denken over de gevolgen van haar keuze, toonde trots het esthetische werk dat voor haar dochter was gedaan, misschien in het vertrouwen dat andere mensen het ook zouden hebben gewaardeerd. Maar dat was niet zo. Sommigen vonden de kwestie "leuk" en aardig, maar voor de meesten was het echt gedurfd. Waarom? Laten we er samen achter komen.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

"Mijn vrouw en ik hebben net een baby gekregen - schrijft een gebruiker - Het aantal keren dat ik heb gezien dat de kleine zijn gezicht bezeerde met zijn nagels en in tranen uitbarstte, zijn niet op één hand te tellen. Bij het zien van deze foto vraag ik me dan af - vervolgde hij - geeft deze vrouw geen borstvoeding? Regelmatig hoor ik mijn vrouw schreeuwen van de pijn van de schrammen die onze zoon haar dagelijks met zijn handen bezorgt, overkomt haar dat niet?” - concludeerde hij.

Dit werd vergezeld door een ander: "Ik begrijp niet hoe het mogelijk is. Ik moet de nagels van mijn zoon minstens één keer per week knippen, anders doet het echt zeer, hoe doet zij dat” - merkte ze op. Het lijkt er daarom op dat het grootste probleem voor de meeste mensen die de foto hebben gezien, het gevaar is dat schuilgaat achter deze esthetische keuze.

Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Het zou riskant zijn om een ​​onwetend klein meisje zulke lange nagels en een volwassen manicure te laten dragen. Door in haar ogen te wrijven, haar gezicht of delen van haar lichaam aan te raken, kan het meisje krassen krijgen of zich pijn doen, waarom zou je het risico nemen?

Afgezien van dit alles weten we niet of de vrouw deze behandeling voor haar baby alleen voor de lol heeft gedaan, misschien heeft ze de "klauwen" direct na het nemen van de foto verwijderd en is elk hypothetisch risico verdwenen, maar wat als dat niet het geval was?

Wat vind je van deze beslissing: is het echt zo riskant of niet?

Advertisement