Vrouw verkoopt haar eicellen om knappe kinderen te baren: "Ik ben mooi, ik doe de mensheid een plezier"

Janine image
door Janine

03 Juli 2023

Vrouw verkoopt haar eicellen om knappe kinderen te baren: "Ik ben mooi, ik doe de mensheid een plezier"
Advertisement

Hoewel het waar is dat uiterlijke schoonheid voor veel mensen een object van waardering en verlangen kan zijn, is het fundamenteel om te onthouden dat ware schoonheid in menselijke diversiteit en complexiteit ligt.

Het idee om "mooie kinderen te baren" door de verkoop van eicellen zou ethische bezwaren kunnen oproepen en een beperkte en oppervlakkige kijk op de mensheid kunnen bevorderen. Dit is echter precies het initiatief dat een jonge influencer had, wat onvermijdelijk voor een golf van controverses zorgde: maar laten we de situatie in detail bekijken.

via Cdn

Door haar genetica te delen, gelooft Aella dat ze “de mensheid een plezier doet”. Het is haar bedoeling om haar eitjes te verkopen om "mooie kinderen te helpen produceren". Volgens haar zijn haar eitjes van "uitzonderlijke kwaliteit" en door deze verkoop zou ze meer mensen helpen om haar genen te krijgen en prachtige kinderen te verwekken.

De jonge influencer heeft ongetwijfeld een aantrekkelijk uiterlijk en verfijnde trekken, het resultaat van een goede genetische combinatie en is er daarom vast van overtuigd dat ze geldige "hulp" kan bieden.

"Ik denk dat mijn genen geweldig zijn, ik zou er graag meer van in de wereld zien, maar ik heb momenteel geen plannen om me voort te planten", schreef de influencer in een Twitter-bericht. "Als je geïnteresseerd bent in het gebruiken van mijn eitjes om je voort te planten, ben ik bereid dat te bespreken in ruil voor mijn tijd en mijn angst voor naalden. Ik heb allerlei laboratoriumtesten, gezondheidstesten en familiegeschiedenissen die ik kan delen."

Advertisement

Zoals eerder vermeld, beweert Aella in feite haar eicellen aan verschillende medische tests te hebben onderworpen om hun uitmuntendheid te garanderen, en wil ze alleen maar nuttig zijn.

Ondanks haar financiële succes op sociale media, is ze er vast van overtuigd dat ze op haar eigen manier van de wereld een betere plek wil maken.

Dit initiatief van haar heeft verschillende overwegingen opgeroepen met betrekking tot de concepten van subjectieve schoonheid, sociale normen en het belang dat wordt gehecht aan uiterlijke verschijning, evenals de gevolgen van nieuwe methoden van concipiëren. Wat denk jij ervan?

Advertisement