19-jarige dochter beschuldigt de nieuwe vriendin van haar vader ervan alleen geïnteresseerd te zijn in geld: hij neemt afstand van haar

Janine image
door Janine

13 April 2023

19-jarige dochter beschuldigt de nieuwe vriendin van haar vader ervan alleen geïnteresseerd te zijn in geld: hij neemt afstand van haar
Advertisement

Het opvoeden van kinderen is een geweldige ervaring, maar ook een zeer veeleisende: er zijn enkele verantwoordelijkheden waaraan men zich niet kan onttrekken, maar helaas zijn niet alle ouders in staat deze behoeften te erkennen en vaak - ondanks de genegenheid - verpesten ze uiteindelijk de relatie met hun kinderen.

De hoofdpersoon van dit verhaal weet er alles van: nadat hij zijn nieuwe vriendin aan zijn familie had voorgesteld, kreeg hij ruzie met zijn dochter en om die reden koos hij ervoor haar uit te sluiten van de andere familiediners. Dit heeft de relatie met het meisje nog meer verslechterd, dus wendde de man zich tot het web voor advies.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Ik heb nooit een hechte band met mijn dochter gehad. Nadat haar moeder en ik scheidden toen ze 13 was, zag ik haar misschien eens in de 2-3 maanden en op verjaardagen. Ik geef mezelf de schuld, na de scheiding raakte ik in een soort midlifecrisis en zorgde niet voor haar. Ik ben de afgelopen jaren met verschillende vrouwen uitgegaan, maar ik zou geen van deze relaties als "serieus" classificeren. Zes maanden geleden begon ik met mijn huidige partner te daten", legde hij uit.

Onlangs besloot de man tijdens een etentje met zijn dochter zijn vriendin aan de familie voor te stellen. Tijdens het diner hadden de man en zijn dochter echter een kleine discussie die uitmondde in een belediging gericht aan de partner van de man: "Ik weet eerlijk gezegd niet eens meer waar het over ging, maar ze vond dat mijn vriendin zich door mij liet onderhouden en vertrok kort daarna daarna," legde hij uit. De dochter liep dus weg van het etentje en verpestte de hele avond.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Ik hou mezelf niet voor de gek, ik weet dat een van de redenen waarom mijn vriendin met mij is, mijn geld is, en ik neem aan dat iedereen in de familie dat ook weet, en een van de redenen waarom ik bij mijn vriendin ben, is haar uiterlijk”, legde hij uit. Afgelopen weekend organiseerde hij een kleine binnenbarbecue bij hem thuis en nodigde hij zijn familie opnieuw uit, evenals enkele vrienden en vriendinnen van zijn vriendin, maar deze keer sloot hij zijn dochter uit: “Het is duidelijk dat mijn vriendin haar niet mag en ik wilde niet dat die situatie van laatst nog een keer zou gebeuren. Maar toen mijn dochter erachter kwam dat ze niet was uitgenodigd, stuurde ze me boze sms'jes. En om de een of andere reden kwam een ​​van mijn zussen voor haar op en zei dat ik haar had moeten uitnodigen”, concludeerde hij, terwijl hij online advies zocht over de vraag of hij fout was.

Gebruikers waren het volledig eens met zijn dochter en bekritiseerden de man vanwege zijn gedrag: "Als mijn dochter dit soort dingen tegen me zou zeggen nadat ik haar in de steek had gelaten en een reeks oppervlakkige en zinloze romantische relaties was begonnen, zou ik misschien naar mezelf kijken en proberen die relatie te herstellen en aan mezelf te werken in plaats van haar te bewijzen dat hij helemaal gelijk heeft”, schreef een man.

Ben je het eens met deze constatering?

Advertisement