Op 44-jarige leeftijd trouwt hij met een 28-jarige: het meisje is identiek aan de dochter van de man

Janine image
door Janine

10 April 2023

Op 44-jarige leeftijd trouwt hij met een 28-jarige: het meisje is identiek aan de dochter van de man
Advertisement

Voorkeuren en smaken zijn subjectief en verschillen dus erg van persoon tot persoon, daar is niets vreemds aan. Mensen kunnen heel verschillend zijn en hebben niet alleen een andere smaak dan de onze, maar ook ideologieën en levensfilosofieën die lijnrecht tegenover de onze staan. We hebben het over culturele indoctrinatie en overtuigingen die ons ertoe brengen de ene keuze te maken boven de andere.

Wat de man in dit verhaal deed, schokte duizenden mensen.

via Dailystar

Advertisement

Chris, 44 jaar, heeft zijn keuzes gemaakt. Hij heeft een 21-jarige dochter, Tizzi, en was aan het scheiden van zijn vrouw. De man bekende dat hij een nogal moeilijke periode had gehad door de scheiding en verklaarde dat hij in "tilt" was geraakt. Hij was opgetogen toen hij de knappe 28-jarige Savana ontmoette: ze had een sollicitatiegesprek gehad in haar schoonheidssalon om aangenomen te worden als kapster.

De vrouw begon daar te werken en Chris begon elke dag een hechtere band met haar te krijgen. Op een gegeven moment begon hij te beseffen dat de chemie en synergie tussen hen een nieuwe ervaring voor hem was, die hij nooit eerder had meegemaakt: hij begreep dat hij verliefd was geworden.

De 28-jarige beantwoordde de gevoelens van haar nieuwe baas volledig en de twee begonnen al snel een geheime romantische relatie. De problemen lagen echter om de hoek.

Advertisement

Tizzi werkte ook in de salon en bracht veel tijd door met Savana. Toen het paar besloot hun relatie te onthullen, nam het meisje het helemaal niet goed op.

Maar Chris was weer gelukkig en de twee geliefden lieten zich niet ontmoedigen door de geschokte reacties van familie en vrienden.

Na een video die Savana op sociale media plaatste, waarin ze sprak over hun leeftijdsverschil en gelijkenis met zijn dochter, woedde er harde kritiek op de man: "Realiseer je je dat je praktisch met je dochter aan het daten bent?! "; "Ik zou van streek zijn als mijn vader uitgaat met een meisje dat dichter bij mijn leeftijd ligt dan het zijne, om nog maar te zwijgen van de gelijkenis, het is angstaanjagend”, zo gaven enkele gebruikers commentaar.

Savana_chapin/Instragram

Savana_chapin/Instragram

Deze stortvloed van negativiteit had echter hun band en hun gevoelens alleen maar versterkt: ze besloten te trouwen en kort daarna kwamen er 3 kinderen.

Het paar is gelukkig en ze hebben ook samen een YouTube-kanaal geopend genaamd "Love Don't Judge".

Ook de relatie tussen Tizzi en Savana is verbeterd en de twee vrouwen verschijnen op foto's en video's waarop ze heel hecht lijken: "nu kijken mensen ons niet meer verontwaardigd aan, maar zijn ze eerder jaloers op ons door te zeggen dat ze graag zo'n mooie relatie zouden hebben met hun stiefmoeder”, zei Savana.

Uiteindelijk zegevierde hun liefde en veranderden de oordelen van mensen al snel in bewondering en verlangen richting het paar. Een ongelooflijk verhaal dat veel stof tot nadenken geeft. Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement