Hij luncht in het "restaurant" van zijn 3-jarige dochter: na de maaltijd besluit hij een recensie achter te laten

Janine image
door Janine

14 April 2023

Hij luncht in het "restaurant" van zijn 3-jarige dochter: na de maaltijd besluit hij een recensie achter te laten
Advertisement

Het is essentieel om je kinderen te ondersteunen in hun passies, zelfs als ze te jong zijn om ze onmiddellijk te realiseren. Een voorbeeld hiervan is de schattige Ava, dochter van Christophe Kyle, die dankzij haar nieuwe speelgoedkeuken een passie heeft voor de wereld van de horeca.

Het kleine meisje nodigde haar vader uit voor de lunch, door van haar kookgerei gebruik te maken, en hoewel de maaltijd nep was, wilde Christophe een eerlijke recensie achterlaten voor zijn kleine meid. De kleine Ava liet haar vader aan een tafel voor twee zitten en serveerde hem op een nogal bijzondere manier plastic lekkernijen.

via Today

"Ava's persoonlijkheid is absoluut geweldig. Ze is zo'n leuk meisje. Vanaf het moment dat ze wakker wordt, lacht en speelt ze de hele dag", aldus haar vader. De man maakte een foto van zichzelf terwijl hij er nogal perplex uitzag en beschreef het “restaurant” van zijn dochter als een nieuw “familiebedrijf” dat hij onlangs had geopend, met een bijzondere focus op de kleine eigenaresse.

"Vandaag probeerde ik tijdens de lunch een ander familiebedrijf te steunen. Het heet Ava's Kitchen. Het is een heel schone zaak, maar laat me jullie vertellen over de eigenaresse”, schreef Christophe in zijn bericht.

Advertisement

Over de ondernemende Ava schreef Christoph: "Allereerst vroeg ik waarom er ballonnen op mijn stoel hingen, aangezien ik niet jarig ben en ze antwoordde: 'Bemoei je met je eigen zaken, die zijn voor mama'. Ik heb 45 minuten gewacht op mijn bestelling en ik was de enige klant in het restaurant”, vervolgde hij. Even was het kleine meisje "punten aan het verdienen": "Eerst maakte ze goede vorderingen, daarna stopte ze 20 minuten om tekenfilms te gaan kijken", schreef de vader ironisch.

Ten slotte steunde hij als een goede ouder het bedrijf van zijn dochter: "Over het algemeen kan de klantenservice beter, maar de kokkin is aardig, dus ik zal haar nog een kans geven", merkte hij op. De recensie had een groot succes op sociale media en oogstte de waardering van veel gebruikers.

En jij? Heb je jezelf ooit in dezelfde situatie bevonden?

Advertisement