Ze kiest voor een natuurlijke look in plaats van overdadige make-up: "Mensen vinden mij nog mooier"

Janine

14 April 2023

Ze kiest voor een natuurlijke look in plaats van overdadige make-up: "Mensen vinden mij nog mooier"
Advertisement

De esthetische maatstaven van onze tijd stellen zeer hoge eisen en soms besluiten sommigen om bepaalde details tot het uiterste door te voeren. Maar wat drijft iemand om zijn uiterlijk te veranderen? Wat zijn de gevolgen van een ingrijpende transformatie?

Dit zijn enkele van de vragen die Milie Hazelgrave zichzelf waarschijnlijk heeft gesteld, een jonge liefhebber van de wereld van esthetiek en schoonheid die heeft besloten zware make-up en valse wimpers achterwege te laten om zichzelf natuurlijk te laten zien. Millie, 21, uit West Yorkshire, Verenigd Koninkrijk, is beroemd geworden op internet dankzij haar zeer opvallende en misschien een beetje overdreven make-up.

via The Sun

Advertisement

Not the type you’d come across twice💋

Pubblicato da Millie Hazelgrave su Giovedì 13 ottobre 2022

De jonge vrouw heeft duizenden fans verzameld vanwege haar schoonheid en extravagante uiterlijk. Onlangs besloot ze echter een tijdje te stoppen met het gebruik van zware make-up om haar natuurlijke aspect te tonen en te accepteren. In de post die online wordt gedeeld, ziet men haar er veel eenvoudiger uitzien, met slechts een vleugje blos op haar jukbeenderen en haar natuurlijke wimpers die haar prachtige ogen onthullen, voorheen verborgen door nepwimpers.

Samen met de clip merkte ze op: "Als een meisje zegt dat ze nooit al die make-up zou kunnen dragen. Ik straal zelfs puur natuur.” De post ging in een mum van tijd sociale media rond, met meer dan 98.000 views en talloze reacties van gebruikers van sociale media die het er allemaal over eens zijn dat Milie een natuurwonder is. Milie schreef onder de post: "Ik ben prachtig."

👄✨👄✨

Pubblicato da Millie Hazelgrave su Sabato 16 novembre 2019

Haar beslissing om helemaal voor natuurlijk te gaan heeft geleid tot een aantal gemengde reacties bij haar fans. "Je ogen zijn zo prachtig, verberg ze niet achter je wimpers!", merkte een man op. "Je ziet er zoveel beter uit zonder make-up!", schreef een fan. Sommigen waardeerden haar om haar oprechtheid en moed, anderen bekritiseerden haar om haar hypocrisie en ijdelheid.

Milie liet zich niet van de wijs brengen door de negatieve opmerkingen en bleef haar leven online delen, waarbij ze verschillende looks afwisselde, afhankelijk van haar humeur en haar verlangen om te experimenteren. Ze begreep dat schoonheid niet afhangt van make-up of mode, maar van zelfvertrouwen en trouw zijn aan je persoonlijkheid.

Advertisement