Vrouw voedde 1600 mensen met haar gewassen: vandalen bestrooien haar velden met zout

Janine image
door Janine

22 April 2023

Vrouw voedde 1600 mensen met haar gewassen: vandalen bestrooien haar velden met zout
Advertisement

Het gebeurt niet vaak, maar soms vallen passie en werk samen, wat een diep gevoel van voldoening geeft. En als je het geluk hebt om te leven en de mogelijkheid hebt om anderen te helpen, dan is 's ochtends opstaan ​​om te werken zeker nog meer de moeite waard. Goed doen om anderen en jezelf te helpen: het klinkt "romantisch" maar er zijn mensen die van deze mantra hun levensfilosofie maken.

Dit is het geval met de hoofdpersoon van dit verhaal die concreet de mensen helpt die het meest in moeilijkheden verkeren, beginnend bij de wortels, haar wortels: degenen die aanwezig zijn in haar gecultiveerde velden.

via Mirror

Advertisement
Carly Carlz Burd/Facebook

Carly Carlz Burd/Facebook

Carly Burd, 43, is een trotse vrouw die toegewijd is aan "groen": ze verbouwt haar eigen groenten en fruit op een stuk land dat ze bezit. De stijgende kosten van het leven, het moet gezegd worden, ontzien niemand en de gemeenschap van Carly is daarop geen uitzondering.

Ondanks haar chronische ziekte en het ontvangen van overheidssubsidies aarzelde ze echter niet om haar producten, het resultaat van het zweet op haar voorhoofd, te delen met de lokale bevolking in moeilijkheden. Dit belangeloze gebaar van haar lijkt niet door iedereen gewaardeerd te worden, integendeel.

Sommige vandalen, echte criminelen, zijn haar landbouwgrond binnengedrongen en hebben allerlei gewassen vernield. Maar ze beperkten zich niet "slechts" tot het ontwortelen, vertrappen en verpletteren van haar moeite.

Advertisement

In feite hebben ze vrijwillig en opzettelijk haar land "gezouten": ze besprenkelden het hele terrein met zout zodat er niets meer op kon groeien. Een vreselijke en meedogenloze daad die de vrouw tot tranen en diepe frustratie bracht.

Vandaar het idee om haar onaangename ervaring op internet te delen en alles te documenteren met een video op sociale media: “ik kwam 's ochtends naar beneden en merkte iets vreemds op, ik zag wat zout. Meer dan vijf kilo zout was verspreid over mijn terrein. Het was niet het werk van een paar schooiers, het waren volwassenen die wisten wat ze aan het doen waren”, zei Carly.

"Het hartverscheurende is dat veel van die producten, zoals de uien, zijn geplant door kinderen die zich echt inzetten voor het algemeen belang. Ik heb het gevoel dat ik zojuist in mijn gezicht ben getrapt."

Carly Burd/Instagram

Carly Burd/Instagram

De vrouw gaf echter niet op, ondanks de enorme schade die ze opliep en waar onvermijdelijk alle mensen betrokken bij zullen zijn aan wie ze haar producten schonk.

"We moeten doorgaan, ik en alle vrijwilligers. Op deze grond zal niets meer groeien. We zijn daarom van plan om een ​​open plek te maken voor thee of koffie; we gaan een etentje organiseren en nodigen de hele gemeenschap uit", riep de vrouw met de groene vingers uit.

Carly wil de meest behoeftigen blijven helpen en daarom besloot ze een liefdadigheidsinitiatief te openen: A Meal on me With Love waar het mogelijk is om haar projecten te ondersteunen. Het enige wat we moeten doen is haar verhaal delen om haar te helpen bij haar “bio” solidariteitsactiviteit.

Advertisement