3-jarig meisje verdwijnt in de menigte: moeder vindt haar al snel en onthult haar een praktische methode

Janine

21 April 2023

3-jarig meisje verdwijnt in de menigte: moeder vindt haar al snel en onthult haar een praktische methode
Advertisement

Een wandeling in een prachtig groen park, een bezoek aan een museum, een kermis, een uitgestrekt winkelcentrum, het zijn allemaal plekken die een groot "publiek" aantrekken: het uitzicht, de frisse lucht of wat ons ook het meest aantrekt, is te vinden op deze plaatsen. Er zijn ongetwijfeld veel gezinnen die hierdoor aangetrokken zijn, vooral degenen die kleine kinderen hebben en die hen daarom plezier willen laten hebben door al hun fysieke en mentale energie de vrije loop te laten.

Voor ouders kunnen deze activiteiten echter iets minder aangenaam blijken te zijn: het is aan hen om hun kleintjes “in het zicht" te controleren terwijl ze vrolijk rondrennen en een enkel moment van afleiding kan echte paniekmomenten veroorzaken. De hoofdpersoon van dit verhaal weet er iets van.

via Dailymail

Advertisement

Krista Piper, een fotograaf uit Ohio, kwam op het idee om haar twee kinderen mee te nemen naar een speelruimte naast een plaatselijk wetenschapsmuseum. Een leuke en stimulerende bezigheid voor zowel haar als haar kleintjes. En zij was erbij, toch?

Natuurlijk, maar een van hen, een 3-jarig meisje, was plotseling uit het zicht van haar moeder in de menigte verdwenen. "Ik sprak met een andere moeder, ik was bij haar met mijn jongste die met haar kind aan het spelen was. Ze hadden plezier samen omdat ze van dezelfde leeftijd zijn; mijn dochter Lily, daarentegen, liep heen en weer tussen reeksen gangen en tunnels aanwezig in de mini-boerderij die was opgezet als een spel voor de jongere kinderen. Toen ik me omdraaide om te kijken, was ze verdwenen”, vertelde de fotografe geschrokken.

Eerst was de vrouw overmand door angst en paniek, maar toen, ergens ver weg in haar geest, herinnerde ze zich een heel nuttige truc die ze online had gezien.

John Fowler/Pxhere - Not the actual photo

John Fowler/Pxhere - Not the actual photo

“Ik begon haar naam te roepen, ik had geen rust, ik liep als een bezetene zonder een precies plan te hebben, ik ging overal kijken en liep haastig van het ene punt naar het andere in het park, zonder criteria: Lily!, Lily, schreeuwde ik hard. Maar dit was allemaal nutteloos en leidde niet tot enig resultaat. Toen kwam er een klein trucje in me op en begon ik mijn zoekstrategie te veranderen: meisje in roze shirt! Hebben jullie een klein meisje gezien in een roze Minnie T-shirt?!" En dus begonnen andere ouders en andere mensen het woord te verspreiden, waarbij ze ook de beschrijving van het kleine meisje schreeuwden.

Uiteindelijk, dankzij die handige truc, ontmoette Krista een andere persoon die haar bevestigde dat hij een klein meisje had gezien zoals het meisje van haar beschrijving!

De vrouw voegde eraan toe dat ze hoopt dat het verhaal van haar ervaring zoveel mogelijk mensen zal kunnen bereiken om ervoor te zorgen dat iedereen weet hoe om te gaan met een situatie die lijkt op de situatie die zij heeft meegemaakt.

Onthoud: als je je kleintje “kwijt” bent, beschrijf hem of haar dan hardop en geef details zoals de leeftijd of de kleur van het haar, evenals de kleren die hij of zij draagt, het kan echt een grote hulp zijn!

Advertisement