Bruid vraagt ​​de vader van de jonge vrouw die haar organen heeft gedoneerd, om haar naar het altaar te vergezellen

Janine image
door Janine

23 April 2023

Bruid vraagt ​​de vader van de jonge vrouw die haar organen heeft gedoneerd, om haar naar het altaar te vergezellen
Advertisement

Het uiten van vrijgevigheid, solidariteit en liefde jegens onbekenden is een prachtige daad die vaak wordt uitgedrukt door middel van orgaandonatie. Dit gebaar biedt hoop aan mensen die aan ernstige ziekten lijden, en biedt de mogelijkheid van genezing en leven aan mensen die de hoop op een toekomst volledig verloren hadden.

Het verhaal van Diana Donnarumma Kreher, een jonge Amerikaanse vrouw, is een concreet voorbeeld van de noodzaak en het mooie van orgaandonatie. Haar toestand vormde een obstakel voor het realiseren van haar droom om te trouwen. De toekomst van het meisje en de mogelijkheid om te trouwen waren twijfelachtig, aangezien de wachtlijst voor de transplantatie extreem lang was, maar opeens veranderde er iets.

via Inspiremore

Advertisement

Hospitals are really just prisons for the sick. I just got out of another scary hospitalization where I was placed...

Pubblicato da Diana Donnarumma su Venerdì 25 giugno 2021

Diana Donnarumma ervoer een onvergetelijke emotie toen ze door het gangpad liep met Daniel Donnelly Jr., de vader van haar orgaandonor. Heather Donnelly stierf in 2017 bij een auto-ongeluk in Texas, drie dagen voor haar huwelijk. Haar ouders besloten te doneren en uit de wachtlijst werden acht mensen geselecteerd, waaronder Diana. Begin 2021 wilde Diana een eerbetoon brengen aan Heather en vroeg Daniel om haar op haar trouwdag door het gangpad te begeleiden. "Ik wilde haar vader die kans geven, maar ook elke dag zijn geest op de best mogelijke manier voortzetten", legde Diana uit.

Daniel kon de tranen niet bedwingen toen hij Diana in haar trouwjurk zag en omhelsde haar voordat hij haar achterliet bij haar vader, Glen, die haar naar haar toekomstige echtgenoot, Conlan Kreher, bracht. De bruiloft vond plaats in Salvatore's Italian Gardens in Lancaster en was een droom voor Diana. “Ik voelde alle emoties van de wereld: ik was blij, angstig, verdrietig voor Heather, maar enorm dankbaar omdat ik trouwde met de liefde van mijn leven. Ik vertelde Dan dat Heather's geest bij ons was en dat ze gelukkiger was dan ooit. Hij zei dat hij vereerd was om met me door het gangpad te lopen en dat hij nu een andere dochter heeft. Ik zou graag willen dat mensen de waarde van orgaandonatie begrijpen”, vertelde ze.

Advertisement

The Krehers

Pubblicato da Diana Donnarumma su Venerdì 24 settembre 2021

Diana zei dat ze al sinds haar kindertijd gezondheidsproblemen had en ontdekte in 2016 dat ze gastroparese had, een ziekte die ervoor zorgt dat de maag niet goed functioneert. Na de donatie voelde ze zich veel beter: “Eerst was ik fysiek en emotioneel uitgeput, maar nu heb ik een toekomst", zei ze. "Zonder Heather zou ik nooit zijn getrouwd", legde ze uit.

“Dit jonge stel is net zo aanhankelijk als mijn dochter was: ze zou erg trots op ze zijn - merkte Daniel op - ik wens ze veel geluk. Ik weet dat Heather naar ons kijkt en ik stel me haar heel gelukkig voor. Diana is een lief meisje, ze heeft een hart van goud, ze noemt me papa. Ze zegt: ‘Ik heb nu twee vaders.' Ik ben zeer vereerd”. Een mooie manier om het leven en de nalatenschap van Heather te eren.

Advertisement