Docente belooft een van haar studenten om met hem uit te gaan als hij slaagt voor het wiskunde-examen

Janine image
door Janine

25 April 2023

Docente belooft een van haar studenten om met hem uit te gaan als hij slaagt voor het wiskunde-examen
Advertisement

De studieperiode wordt door veel mensen herinnerd als een van de meest plezierige: de meeste vinden plaats op jonge leeftijd, wanneer men zich dus in een moment van het leven bevindt vol mogelijkheden en vol energie. Je ontmoet nieuwe mensen, je verkent andere realiteiten.

Als we het over leren hebben, hebben we in ieder geval heel vaak te maken met een docent, zeker als we student zijn. De hoofdpersoon van dit verhaal is een lerares, een met originele "methodologieën": ze heeft beslist gekozen voor een aanpak die buiten de kaders is, om een ​​van haar leerlingen goede resultaten te laten behalen.

via Msn

Advertisement

Leila Vidriales is een lerares die door een jonge man werd benaderd om bijles wiskunde te krijgen om te slagen voor een toets die hij moest afleggen. Tot nu toe niets vreemds, toch?

Er zijn veel studenten, van alle leeftijden en geslachten, die zich wenden tot een privéleraar om bijles te krijgen. Dit is niets nieuws of opvallends. De knappe docente merkte echter meteen de blikken op die ze van haar student kreeg: "hij gedroeg zich flirterig: ik merkte vanaf het begin hoe hij naar me keek en hij had een al te 'inschikkelijke' houding tegenover mij". Dat vertelt de vrouw in een video die op sociale media is geplaatst.

Dus kwam ze op het idee om de jongen te verleiden tot een serieuzere en "intense" studie.

Advertisement
geralt/Pixabay - Not the actual photo

geralt/Pixabay - Not the actual photo

Ze had hem beloofd dat als hij slaagde voor zijn examen, waarvoor hij privéles volgde, ze met hem uit zou gaan: een afspraakje, in alle opzichten, bij een positieve testuitslag.

Deze stimulans heeft zeker zijn vruchten afgeworpen: de jongeman stak veel meer energie in zijn studie en uiteindelijk slaagde hij erin zijn examen op een briljante manier te halen! En toen was daar de gemaakte belofte, en belofte maakt schuld.

Leila vertelde dat ze met de jongen uitging en specificeerde dat hij meerderjarig was en zelfs ouder dan zij: ze gingen bowlen voor hun ongebruikelijke date en hadden een gezellige dag.

Desondanks heeft de lerares onthuld dat ze die "stimulerende" benadering niet langer zal herhalen, tot grote teleurstelling van veel gebruikers die teleurgesteld zijn over haar beslissing. Wat vind je van haar originele manier om studenten aan te moedigen?

Advertisement