Bekritiseerd omdat hij een relatie heeft met een vrouw die zwanger is van een andere man: “Ze is mijn dochter, punt uit”

Janine image
door Janine

05 Juni 2023

Bekritiseerd omdat hij een relatie heeft met een vrouw die zwanger is van een andere man: “Ze is mijn dochter, punt uit”
Advertisement

Het leven confronteert ons maar al te vaak met situaties en gevoelens die niet kunnen worden voorzien of gecontroleerd, maar wat we kunnen doen om alles op de best mogelijke manier het hoofd te bieden, is elke dag de verantwoordelijkheid nemen voor onze beslissingen.

Zou je er bijvoorbeeld ooit mee instemmen om voor een kind te zorgen dat niet van jou is? Die vraag weerhield Edgar Costa, 27 jaar, een danser en ondernemer uit Campinas, Brazilië, er niet van om het te doen en zijn ontroerende verhaal op sociale media te delen. Zijn getuigenis ging de wereld rond, maar leidde ook tot controverse en kritiek.

via Heraldodemexico

Advertisement
Pexels - Not The Actual Photo

Pexels - Not The Actual Photo

Deze man ontmoette Carol da Cruz Oliveira, een 27-jarige makelaar in onroerend goed, en hij begreep dat zij de vrouw van zijn leven was. Hij maakte een keuze die door miljoenen werd beoordeeld op sociale media. De eerste keer dat ze elkaar ontmoetten, was via de Uber-app. Na een paar dagen verzamelde Edgar moed en begon met Carol te praten totdat ze een afspraak maakten.

Bij die gelegenheid ontdekte hij dat ze een kind verwachtte: "Toen ik Carol zag, besefte ik dat ze een een kind in haar buik droeg. Ik vroeg me af of God wilde dat ik op deze manier vader zou worden", zei de man. Carol had in de eerste maanden van haar zwangerschap vaak gesmeekt om haar een man te sturen die haar respecteerde en die dezelfde droom had om een ​​gezin vol liefde te stichten.

Toch heeft niet iedereen dit liefdesverhaal geaccepteerd.

Advertisement
Pexels - Not The Actual Photo

Pexels - Not The Actual Photo

Edgar bekende dat hij aanvankelijk bang was om een ​​relatie aan te gaan met een vrouw die een kind verwachtte van een andere man. Maar deze angst duurde niet lang en hij raakte betrokken bij Carol's reis: hij vergezelde haar op elk moment van haar zwangerschap.

Ondanks de twijfels en adviezen van de biologische vader, werd hij smoorverliefd en koos ervoor om de vader van het kind te zijn. "Ik legde iedereen uit dat ik niet de natuurlijke vader was, maar ik accepteerde de rol die mij werd aangeboden. Ik ontdekte de ware betekenis van vaderlijke liefde. Dank je wel, mijn liefste, dat je me hebt verwelkomd en hebt liefgehad in dit prachtige verhaal. Ik hou van jullie allebei", schreef de man op zijn sociale netwerken, zonder de ophef te voorzien die het zou veroorzaken.

Al snel kwamen er negatieve en beledigende opmerkingen over het paar, vooral naar Edgar toe: veel mannen begrepen niet hoe hij voor een dochter kon zorgen die niet van hem was, maar ze hadden veel moed en besloten door te gaan, alle controversiële opmerkingen negerend . Het stel trouwde en verwelkomde samen de kleine Lara op de wereld. "Edgar zorgde ervoor dat ik de vreugde, liefde en tederheid herontdekte die je alleen als stel kunt hebben. Voor hem voelde ik me alleen en verloren, hij was mijn redding”, vertelde Carol. We wensen dit prachtige gezin veel geluk!

Advertisement