Kinderen verstoren gouden huwelijksceremonie van grootouders: ouders krijgen kritiek (+VIDEO)

Janine image
door Janine

15 Mei 2023

Kinderen verstoren gouden huwelijksceremonie van grootouders: ouders krijgen kritiek (+VIDEO)
Advertisement

Het huwelijk is een van de belangrijkste momenten in iemands leven: het is een grote stap die niet alleen de vereniging van twee mensen vertegenwoordigt, maar ook van twee verschillende families die deel gaan uitmaken van het leven van de respectievelijke echtgenoten. Bij deze gelegenheden spelen kinderen meestal een hoofdrol en er is vaak discussie over hun deelname aan dit soort feesten. In dit scenario is de vonk van dit conflict onlangs weer aangewakkerd na een video die de ronde deed op sociale netwerken. In de video zien we enkele kinderen de gouden bruiloft van hun grootouders onderbreken om te spelen.

via Eluniversal

Advertisement
YouTube - @K

YouTube - @K

De video die naar sociale netwerken is geüpload, is meer dan 1 miljoen keer bekeken en toont het vriendelijke oudere echtpaar zittend op een stoel in het midden van de zaal, terwijl verschillende kinderen zich om hen heen uitleven, confetti verzamelen en in de lucht gooien.

De auteur van de video, die meer dan 100.000 likes en bijna 6.500 reacties kreeg, schreef: "De redenen waarom kinderen niet naar bruiloften mogen gaan". Het bericht roept verschillende reacties op, sommige voor en sommige tegen. Veel kijkers gaven de ouders de schuld, terwijl anderen beweerden dat de kinderen de gasten niet leken te storen.

Advertisement

"Als ze kinderen hebben, waarom voeden ze ze dan niet goed op?" vroeg iemand. "Een bruiloft zonder kinderen is echt het beste", zei een ander. "Ze hebben geen opvoeding gehad”, merkte een derde op. Aan de andere kant waren er mensen die een positief aspect benadrukten, dat van genegenheid voor de familie. Anderen zagen echter de tedere kant van de situatie: "Het zijn tenslotte hun dierbare kleinkinderen", schreef een gebruiker. "Als mijn vrouw en ik die leeftijd bereiken, wil ik dat al mijn kleinkinderen naast me spelen: onthoud dat er ouderen zijn die alleen in het leven eindigen", merkte een ander op.

Het debat werd steeds verhitter en zo nu en dan botsen velen hard over deze kwestie en, net als in deze video, zeggen sommigen in het algemeen dat de aanwezigheid van de kleintjes essentieel is voor de waarde van de ceremonie, terwijl anderen beweren dat het niet de juiste plek voor hen is, omdat ze meestal geen gepast gedrag vertonen. Wat denk jij ervan?

Advertisement