Zoon vervult de droom van zijn moeder door voor haar 69e verjaardag een prachtig verjaardagsfeestje te organiseren

Janine image
door Janine

30 April 2023

Zoon vervult de droom van zijn moeder door voor haar 69e verjaardag een prachtig verjaardagsfeestje te organiseren
Advertisement

De band tussen een ouder en een kind is iets unieks en bijzonders: net zoals ouders bereid zijn alles te doen om hun kinderen gelukkig te maken, zo zouden veel kinderen bergen verzetten voor hun ouders. Dit werd aangenaam ontdekt door Ana Lúcia Cenedezi, een 69-jarige vrouw die al van kinds af aan een droom had: het debutantenbal bijwonen met alle typische festiviteiten, waaronder elegante jurken, decoraties, dj's, eten en nog veel meer.

Helaas kwam haar droom nooit uit toen ze 15 werd, vanwege de financiële problemen van haar familie, maar haar zoon, Guilherme Cenedezi, besloot haar te verrassen.

via Revistamarieclaire

Advertisement

Ana Lúcia heeft haar 15e verjaardag niet kunnen vieren omdat ze moest werken en moest bijdragen aan het huishouden. Vierenvijftig jaar later kreeg Guilherme echter een briljant idee: de droom van zijn moeder waarmaken. Guilherme en zijn twee zussen, Raquel en Renata, planden een groot feest voor Ana tot in het kleinste detail en zorgden ervoor dat het precies was zoals ze zich altijd had voorgesteld. Haar kinderen brachten het evenement op sociale media onder de aandacht van vrienden en familie, waardoor wat een feest voor 100 gasten had moeten worden, veranderde in een enorm feest met meer dan 300 mensen.

Guilherme, een groot liefhebber van feesten, deed er alles aan om de droom van zijn moeder waar te maken: "Ze kwam uit een zeer eenvoudige familie, maar een 15e verjaardagsfeestje was altijd haar droom geweest sinds ze een kind was. Ze moest werken en thuis helpen. Nu we het ons kunnen veroorloven, met veel inzet en eerlijkheid, we hebben deze droom bereikt”, legde hij uit.

Advertisement

"Iedereen waardeerde het idee. Ik grapte zelfs op Instagram dat het een 15e verjaardagsfeestje was, maar 15 keer 4 plus 9, wat 69 is, wat de leeftijd van Bleide is", grapte hij, zijn moeder aansprekend met haar liefdevolle bijnaam.

Het hoogtepunt van het feest was de wals, waarbij de hoofdrolspeelster de trap afkwam in een roze wijde jurk en op haar favoriete liedje, "Crystal Moon" van Xuxa. Guilherme was ontroerd en zou het duizend keer opnieuw hebben gedaan om haar te zien glimlachen. Alle aanwezigen waren enthousiast om het feestvarken zo gelukkig en vervuld te zien in haar droom, wat bewijst dat het nooit te laat is om iemands wensen te laten uitkomen.

Advertisement