Ze geeft meer dan £1.600 per jaar uit aan McDonald's: "Ik kan niet zonder”

door Janine

22 Juni 2023

Ze geeft meer dan £1.600 per jaar uit aan McDonald's: "Ik kan niet zonder”
Advertisement

De moderniteit en de vooruitgang van de samenleving hebben ons aan veel veranderingen laten wennen en er zijn steeds meer nieuwe gewoonten in ons dagelijks leven gekomen. Onder deze is er zeker die van snelle maaltijden, korte pauzes waarin de talrijke fastfoodrestaurants verspreid over de wereld ons uitstekende alternatieven bieden voor een lunch die geen moeite kost om te bereiden en beslist smakelijk is, ook al is het niet erg gezond. Wie van ons is niet minstens één keer in zijn leven bezweken voor de verleiding om "junkfood" te consumeren?

Laten we eerlijk zijn, bijna iedereen. Maar als het voor velen een delicatesse is die alleen voor bepaalde gelegenheden is gereserveerd, is het voor anderen in de loop van de tijd een echte gewoonte geworden waar ze bijna niet meer zonder kunnen. De jonge vrouw in het middelpunt van dit verhaal weet dit heel goed. Laten we haar leren kennen.

via Deleciousfood

Advertisement
darcyhutchinson/Instagram

darcyhutchinson/Instagram

Dit is Darcy Hutchinson, een 22-jarige uit Manchester, Verenigd Koninkrijk, die voor opschudding heeft gezorgd vanwege haar bekentenis: ze kan niet langer dan 24 uur zonder een broodje te eten bij McDonald's. Blijkbaar begon de jonge vrouw haar "relatie" met de fastfoodketen toen ze naar de universiteit ging en is ze sindsdien niet meer gestopt. Volgens haar account zou ze elke week ongeveer £30 uitgeven voor lunch of ontbijt in het restaurant, waardoor ze ongeveer £1.600 per jaar kwijt is.

"Eten bij McDonald's is een verleiding die ik gewoon niet kan weerstaan ​​- bekende de vrouw - Als het lunchtijd is, gaan mijn collega's naar het busje dat lokale producten verkoopt, terwijl ik graag het gebruikelijke broodje ga halen - vervolgde ze - En zelfs tijdens het avondeten eet ik daar veel liever dan een bord pasta met pesto voor de vierde avond op rij".

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Deze gewoonte van haar heeft haar een mooie bijnaam opgeleverd waar ze nu niet meer zonder kan: "Ze noemen me McDarcy en ik vind het prima. Mensen die ik ken zeggen dat het ongezond is om op deze manier te eten, maar het kan me niet schelen en ik ben ervan overtuigd dat ik ermee wil doorgaan". Om nog maar te zwijgen van het feit dat Darcy, ondanks dat het geconsumeerde voedsel niet het beste is, niet aankomt en zelfs geen puistje op haar gezicht heeft. Toch zijn er enkele gevolgen voor deze routine van haar.

"Mensen vertellen me dat als je naast me staat, je de sterke geur van vet op mijn kleding kunt ruiken en dat ik zelf ook stink - vertelde ze - Elke keer als ik een broodje neem bij de fastfood blijft de geur op mijn huid en kleding hangen en ik voel de sterke behoefte om me te wassen". Maar dat is voor haar geen reden om er mee stoppen: even douchen en klaar, en ze begint opnieuw.

Zou je ooit zo'n routine kunnen volgen?

Advertisement