Jongen van 10 jaar berekent de kosten van zijn eerste afspraakje en wanhoopt: "Oh nee!"

Janine image
door Janine

11 Februari 2023

Jongen van 10 jaar berekent de kosten van zijn eerste afspraakje en wanhoopt: "Oh nee!"
Advertisement

Een relatie hebben is een ongelooflijke ervaring, zeker de moeite waard, vooral als je echt verliefd bent en van plan bent om samen een leven na te streven. Er is echter ook een zeer onromantisch aspect van relaties waarmee rekening moet worden gehouden, namelijk de extra kosten die gepaard gaan met uitstapjes, die elkaar onvermijdelijk opvolgen tijdens de periode dat je met elkaar uitgaat. Bioscoop, ijsje, musea of ​​zelfs cadeaus om aan elkaar te geven om indruk te maken of voor een speciale gelegenheid. Als je emotioneel gezien een solide relatie hebt, moet dat ook vanuit economisch zo zijn. Ook de 10-jarige hoofdpersoon van dit verhaal heeft zich gerealiseerd hoe duur uitgaan met zijn "vriendin" kan zijn. Zijn reactie amuseerde het hele web.

via TikTok / moonshinecali02

TikTok / moonshinecali02

TikTok / moonshinecali02

Wyatt is 10 jaar maar heeft al duidelijke ideeën: hij moet zijn vriendin hoe dan ook mee uit kunnen nemen. In een hilarische video die door een familielid op TikTok is geplaatst, wil de jongen de kosten van zijn uitje berekenen. Na wat berekeningen lijkt de jongen gemotiveerd en vertelt hij zijn ouders dat hij slechts $36 nodig heeft om eventueel eten en drinken te betalen; de vader waarschuwt hem echter meteen dat hij wat extra geld had moeten sparen: "Wat als het meisje misschien een game wil spelen of zoiets?". Hier begint het aanvankelijke vertrouwen van Wyatt plaats te maken voor spanning: "Oh mijn God, hoeveel kunnen games kosten?".

Advertisement
TikTok / moonshinecali02

TikTok / moonshinecali02

De jongen begint wat te rekenen: "Ik heb vijf dagen en ik moet minstens drie uur werken om 7 dollar te krijgen. Drie keer 7 is 21". Dan herinnert hij zich plotseling dat hij het meisje had beloofd dat ze ook een ijsje zouden gaan eten: "Oh nee!" roept hij troosteloos uit, terwijl zijn ouders lachen om hem zo bezorgd te zien over zijn romantische uitje, waarschijnlijk de eerste van zijn leven. “Hoe ga je dat ijsje betalen, Wyatt?' klinkt op de achtergrond. De wanhopige reactie van de jongen is zo hilarisch dat het miljoenen internetgebruikers heeft veroverd.

Gebruikers hadden plezier in de commentaren: "Hij zal zich nooit financieel herstellen van deze date!” en nogmaals: "3 uur werken om $7 te verdienen? Hij moet lid worden van een vakbond!".

Hoeveel zullen zich in de reactie van deze jongen kunnen vinden?

Advertisement