Hij wint miljoenen in de loterij maar is niet gelukkig: “Ik zou graag terug willen naar mijn oude leven”

Janine image
door Janine

15 Mei 2023

Hij wint miljoenen in de loterij maar is niet gelukkig: “Ik zou graag terug willen naar mijn oude leven”
Advertisement

Geluk kan iemands leven echt drastisch veranderen, maar niet altijd op een positieve manier. Steve Thomson weet het goed, een voormalige werknemer die de EuroMillions-jackpot won en 105 miljoen pond mee naar huis nam: vanaf dat moment is zijn leven radicaal veranderd, van de verkoop van ramen en wintertuinen tot het leven als miljonair met een landgoed van 4,5 miljoen in Kent, Verenigd Koninkrijk.

Volgens zijn vrienden - die hem omschrijven als "bescheiden" en “meegaand” - verlangt Steve echter stiekem naar zijn oude leven en mist hij zijn baan en de vrienden waarmee hij werkte.

via The Sun

Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Nadat hij zijn indrukwekkende loterijwinst heeft verzilverd, brengt Steve het grootste deel van zijn tijd door met het uitlaten van zijn hond of met zijn gezin in hun landhuis. Hij stopte echter niet onmiddellijk met zijn baan als verkoper van ramen en veranda’s in Selsey, West Sussex, maar maakte liever de bestellingen af ​​die hij voor zijn klanten had aangenomen.

Steve heeft er ook voor gekozen om een ​​deel van zijn fortuin aan de lokale gemeenschap te schenken door £50.000 weg te geven aan de school van zijn kinderen, £50.000 aan een gezondheidscentrum en £100.000 aan een cricketteam. Een vriend zei dat Steve beseft dat hij veel geluk heeft in deze situatie, maar niet had verwacht dat zijn leven na de overwinning zo zou veranderen.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

“Hij is een heel bescheiden en meegaand persoon en hij hield van zijn leven als arbeider. Steve mist de baan en alles wat daarbij komt kijken, zoals de fantastische jongeren waarmee hij werkte en de geniale grappen die ze samen maakten op het werk”, vertelde zijn vriend.

Voor de overwinning woonde Steve met zijn vrouw en drie kinderen in een huis van £150.000 met drie verdiepingen: de twee besloten daar een jaar te blijven voordat ze hun huidige huis kochten, een landgoed van 14,5 hectare met zwembad, tennisbaan en zes slaapkamers. De kinderen hebben eindelijk hun eigen kamer en Steve heeft een groot deel van zijn winst geïnvesteerd, waar hij de komende 20 jaar nog eens £90 miljoen mee kan verdienen.

Zijn verhaal is een interessante gedachte van de kracht van geluk en de veranderingen die het kan brengen in iemands leven. Wat zou jij doen als je in zijn schoenen stond?

Advertisement