Man is zwanger: hij staat op het punt te bevallen van een tweeling tot ieders ongenoegen (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

08 Mei 2023

Man is zwanger: hij staat op het punt te bevallen van een tweeling tot ieders ongenoegen (+ VIDEO)
Advertisement

Een gezin stichten is iets bijzonders, een unieke ervaring en gelukkig zijn we biologisch "geprogrammeerd" om het te kunnen. Natuurlijk is het vermogen om zich voort te planten niet voldoende om goede ouders te zijn en om de economische voorwaarden te hebben die nodig zijn om dit te ondersteunen. Een goed uitgangspunt is ongetwijfeld de liefde en in dit verhaal dat we je gaan vertellen ontbreekt het zeker niet.

Een heel speciale man staat op het punt vader te worden van een tweeling. In werkelijkheid is het echter juister om te zeggen dat hij hun moeder wordt.

via Wearemitu

Alejandro Rubey is een man, een 31-jarige docent wetenschappen. En hij wacht op de bevalling. Hoe ongelooflijk het ook mag lijken, het is allemaal waar: in feite is de man het grootste deel van zijn leven geboren en getogen als een persoon van het vrouwelijk geslacht, maar sinds zijn jeugd had hij een "mannelijke" houding en kleedde zich daar naar en hij gaf ook de voorkeur aan het gezelschap van vrouwen, ook in de sentimentele sfeer.

Dus hij dacht dat hij lesbisch was en vertelde dit aan zijn familie die hem destijds verstootte. Daarom probeerde hij zich tot de leeftijd van 27 jaar in alle opzichten als een vrouw te gedragen, zich als vrouw te kleden en met het andere geslacht te daten. Maar al die relaties liepen onvermijdelijk stuk.

Dus hij begreep, al toen hij volwassen was, dat hij geen ingewikkelde relatie had met zijn eigen geslacht, het vrouwelijke, maar... met zichzelf!

Advertisement

Kortom, hij was biologisch gezien een vrouw met een vrouwenlichaam, maar hij had ontdekt dat hij zich “van binnen” een man voelde: alsof hij gevangen zat in een omhulsel dat niet van hem was. Zijn genderidentiteit was hem inmiddels duidelijk: hij wilde een man zijn. Dus begon hij met hormoonbehandeling om zijn vrouwelijk lichaam "aan te passen" tot een lichaam dat meer leek op hoe hij het zag en wilde zijn.

Alejandro voelde zich eindelijk goed over zichzelf en keek uit naar zijn toekomst: hij verlangde sterk naar een gezin.

Maar hij zag een moeilijk obstakel om te overwinnen, dat van het krijgen van kinderen: het moederschap leek, ondanks dat zijn vrouwelijk lichaam het toeliet, niet echt te passen met zijn nieuwe "gevoelens van mannelijkheid", het botste volledig met zijn verlangen om een ​​man te zijn en te voelen. Toen kwam het keerpunt.

Ian Alejandro Rubey, un profesor de ciencias de Argentina, está embarazado de mellizos

🎥 Un hombre transexual está embarazado de mellizos: asegura que eso no pone en riesgo su masculinidad.

Pubblicato da Univision Noticias su Martedì 12 luglio 2022

Hij hoorde van de verhalen van anderen, zoals die van twee Spaanse mannen die op hem leken en "zwanger" waren, wat hem deed denken: "ook al hadden ze een buik van acht maanden zwangerschap, hun mannelijke identiteit was er niet eerder en is sindsdien niet veranderd. Zih waren het altijd, ze zijn altijd hetzelfde gebleven", zei Alejandro.

Dus stopte hij met die hormonale behandelingen om zwanger te kunnen worden: na een kunstmatige inseminatiet werd Alejandro zwanger!

Binnen korte tijd kwam hij er zelfs achter dat hij een tweeling verwachtte: hij en zijn partner konden niet gelukkiger zijn dan dit en wachten om te bevallen van Manuel en Yanay. Wat vind je van deze unieke overwinning?

Advertisement