Man draagt ​​trouwjurk voor de bruiloft van zijn vriendin: ze praat niet meer met hem

Janine image
door Janine

21 Mei 2023

Man draagt ​​trouwjurk voor de bruiloft van zijn vriendin: ze praat niet meer met hem
Advertisement

Feesten zijn altijd een blije gebeurtenis, anders zouden ze niet zo heten: of het nu gaat om het vieren van een verjaardag, een mijlpaal op het werk of het vieren van een belangrijke gebeurtenis in iemands leven, er is altijd wel iets om je over te verheugen. Behalve dat het gezellig moet zijn, moet een feest natuurlijk ook met iemand gedeeld worden en misschien zijn het wel juist de mensen met wie we ervoor kiezen om die magische momenten door te brengen die het verschil maken, hun sporen nalaten. De hoofdpersoon van dit verhaal deed dat zeker, maar niet op een positieve manier.

In feite heeft een van zijn beste vriendinnen hem volledig uit haar sociale sfeer verwijderd en het gebeurde allemaal in minder dan een dag, maar niet zomaar een dag.

via Reddit

Jeremy Keith/Flickr - Not the actual photo

Jeremy Keith/Flickr - Not the actual photo

De jonge vriendin van onze hoofdrolspeler, 20 jaar oud, had net haar officiële verloving aangekondigd en had kort daarna besloten om een ​​vrolijk en origineel feest te organiseren om de gelukkige gebeurtenis te vieren. De jongen, haar vriend en leeftijdgenoot, was uitgenodigd om deel te nemen aan die bijzondere vieringen. Maar wat was er zo vreemd en bijzonder aan dat feest?

Simpel: de aanstaande bruid had besloten om het te vieren met een avond waarop iedereen in kostuum zou komen opdagen, vermomd zoals ze dat het liefst hadden gewild. Althans in theorie.

De 20-jarige was zeer verleid door die mogelijkheid en had een zeer bizarre vermomming bedacht. Het zou het toppunt van vermaak zijn geweest om zich te verkleden als een spookbruid. Of dat dacht hij tenminste.

Advertisement
Quinn Dombrowski/Flickr - Not the actual photo

Quinn Dombrowski/Flickr - Not the actual photo

De jongen had het organiserende stel ook gevraagd of er een bepaald thema was om te volgen, maar kreeg te horen dat er geen "dresscode" was. Dus na lang zoeken droeg hij een zeer originele "lijk" -trouwjurk in Halloween-stijl en ging hij vrolijk naar het feest.

De avond bleek echter niet zomaar een gemaskerd feest te zijn: de twee hadden namelijk midden in het evenement onthuld dat dit eigenlijk hun officiële huwelijksceremonie was. Geen verlovingsfeest dus, het was hun volwaardige bruiloft. De jongen had zich meteen ongemakkelijk gevoeld bij het dragen van die jurk dat ineens zo misplaatst leek en had daarom gevraagd of het beter was dat hij zich ging omkleden. De nu echtgenoot van de jonge vrouw had hem verteld dat het geen probleem was.

Maar al tijdens het feest had de jongen gemerkt dat zijn vriendin erg terughoudend tegenover hem was en excuses vond om hem te vermijden. Toen hij thuiskwam, kwam de bevestiging van zijn vermoedens: een reeks berichten van de pasgetrouwden had onthuld hoe geïrriteerd ze waren over wat er was gebeurd, maar de motivaties van de jongeman waren zinloos. De volgende ochtend werd hij geblokkeerd op alle sociale media en op de mobiele telefoon van het paar, voor altijd “geëlimineerd" uit hun leven. Wat vind jij hiervan?

Advertisement