Moeder serveert eten aan haar 12 kinderen in een kinderzwembad (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

12 Mei 2023

Moeder serveert eten aan haar 12 kinderen in een kinderzwembad (+ VIDEO)
Advertisement

Ouder zijn is nooit gemakkelijk en de redenen zijn talrijk: het gewicht van de opvoeding van je kinderen, verantwoordelijkheden, constante toewijding, enz... het wordt echter nog ingewikkelder als u niet één, niet twee of drie kinderen, maar er maar liefst 12 hebt. Elk probleem vermenigvuldigt zich exponentieel en het zorgen voor zo'n groot gezin kan een hele onderneming blijken te zijn.

De vrouwelijke hoofdrolspeler van dit verhaal lijkt het echter redelijk goed te doen, ook al gebruikt ze soms twijfelachtige “strategieën” en een daarvan heeft tot een verhitte discussie geleid.

via Nypost

Advertisement
Dougherty Dozen/Youtube/Screenshot

Dougherty Dozen/Youtube/Screenshot

Alicia Dougherty, 42 jaar, uit New York, werd in een filmpje geregistreerd terwijl ze het recept liet zien dat ze voor haar hele “team” maakt. Het bijzondere zit natuurlijk niet zozeer in wat ze kookt (nacho’s), als wel in waar ze het doet: de vrouw gebruikt een kinderbadje als schaal voor alle bereidingen.

We kunnen haar bewonderen terwijl ze de bodem van de ongebruikelijke recipiënt bestrooit met een bodem van tortillachips en vervolgens rundergehakt, kaassaus, sla, olijven, tomaten en zure room toevoegt. Maar de eigenaardigheden houden daar niet op.

Alicia, die 12 kinderen heeft, van wie er 8 geadopteerd zijn, serveert die gigantische portie eten rechtstreeks uit het “zwembad” aan haar kinderen! Veel gebruikers hebben, door hun redenen te geven, hun totale teleurstelling heel duidelijk gemaakt.

Advertisement
Dougherty Dozen/Youtube/Screenshot

Dougherty Dozen/Youtube/Screenshot

"Het is walgelijk en onhygiënisch", schreef iemand; "Zelfs in mijn ergste nachtmerries zou ik niet zo eten", verklaarde een ander.

In de video merk je niets van de aanwezigheid van bestek of servetten en kun je in plaats daarvan duidelijk zien hoe Alicia's kinderen, variërend van 4 tot 17 jaar oud, erop uit zijn om het gerecht rechtstreeks uit de “bak” met hun handen te eten.

Velen hebben die procedure gedefinieerd als een enorme voedselverspilling, maar niet iedereen vond de vondst van de moeder zo huiveringwekkend: "het is een alternatieve en leuke manier om met het hele gezin te eten", zei een gebruiker; "Zo maak je geweldige familieherinneringen door iets speciaals te doen", voegde een ander eraan toe.

Zo hebben we aan de ene kant degenen die het opdienen van eten in een pseudo-zwembad ernstig verkeerd en ongezond vinden en degenen die het zo raar niet vinden en het juist een leuk hulpmiddel vinden om kinderen te vermaken. Wie heeft er volgens jou gelijk?

Advertisement