Alleenstaande man, opgegroeid in pleeggezinnen, besluit het leven van drie weeskinderen te veranderen

Janine image
door Janine

22 Juni 2023

Alleenstaande man, opgegroeid in pleeggezinnen, besluit het leven van drie weeskinderen te veranderen
Advertisement

In het leven van een kind is de figuur van een vader of een moeder op zijn zachtst gezegd fundamenteel, aangezien beide voorbeelden moeten zijn om te volgen. Desondanks kan een jongere, ook als er geen biologische ouders zijn, toch het vermogen hebben om alleen op te groeien en de juiste figuren te vinden om inspiratie uit te halen en zijn eigen waarden zelf te cultiveren, waarbij hij bewust blijft - vooral als hij volwassen is. - dat de invloed van een vader of een moeder in zijn opvoeding van onschatbare waarde zal zijn.

Dit is de reden waarom de hoofdpersoon van het verhaal dat we je gaan vertellen, besloot zijn leven op zijn kop te zetten zodra hij officieel volwassen was.

via Today

Advertisement

Barry Farmer, een 20-jarige zoals vele anderen, voelde zich verloren en onzeker over zijn toekomst, maar op een dag kwam hij toevallig een advertentie tegen waarin pleegouders voor drie kinderen gezocht werden. Hij groeide ook op in een pleeggezin en kende het belang van deze rol voor kinderen, maar had nooit gedacht dat hij voor zijn dertigste een alleenstaande vader van drie kinderen zou worden.

Zijn ontmoeting met de directrice van het kindertehuis was verrassend: "Ze zorgde ervoor dat ik de vergunning voor pleegzorg kreeg", vertelde hij. Na 18 maanden kreeg de jongeman het telefoontje dat zijn leven veranderde: "Ze vroegen me of ik zou overwegen om een ​​zevenjarige jongen te adopteren", legt Farmer uit. "Ik had zoiets van 'Wow, dit zal interessant zijn.’ Ik had echt geen idee wat ik aan het doen was." Farmer realiseerde zich echter al snel dat de jongen genaamd Jaxon gewoon een gezin wilde: "Hij was zo lief en wilde gewoon iemand die van hem hield."

Advertisement

Al snel werden de twee officieel vader en zoon: Farmer was pas tweeëntwintig, maar Jaxons vader worden was de juiste keuze. "We waren twee vreemden, maar binnen 6 maanden creëerden we een zeer sterke band waardoor we ons op ons gemak voelden in de rol van vader en zoon." Kort daarna, op weg naar huis, sprak Jaxon de wens uit om het gezin uit te breiden. "Ik hoorde een stem vanaf de achterbank die me vroeg of er een broertje of zusje zou komen en ik antwoordde dat we slechts 30 minuten geleden vader en zoon waren geworden, en dat we misschien even konden wachten" - vertelde Farmer.

Maar het had zijn interesse gewekt, zozeer zelfs dat Farmer via een website over adoptie Xavier ontmoette, een jongen die in het buitenland woonde en een vader nodig had. Gedreven door de wens om een ​​groot gezin te stichten, beloofde de man hem ook te adopteren. Al snel was het gezin echter voorbestemd om nog meer uit te breiden, en arriveerde ook Jeremiah.

Een prachtig verhaal dat eens te meer het belang onderstreept van openheid naar anderen en liefde voor hulpbehoevenden. Deze jongeman had als kind niet de nodige genegenheid gekregen en besloot dat hij zich als volwassene anders zou gedragen en dat deed hij ook. We wensen hen heel veel geluk voor de toekomst.

Advertisement