Ze ontdekt dat haar man al jaren een relatie heeft met haar moeder, en dat is niet het meest schokkende

Janine image
door Janine

28 Mei 2023

Ze ontdekt dat haar man al jaren een relatie heeft met haar moeder, en dat is niet het meest schokkende
Advertisement

Het beheren van relaties, van welke aard dan ook, is bijna een baan. Iedereen heeft zijn eigen karakter, zijn temperament, zijn ideeën en het kan heel ingewikkeld blijken om elk stuk in elkaar te laten passen. Aan de andere kant zijn er relaties die we bijna als vanzelfsprekend beschouwen, mensen die we blindelings vertrouwen en waarvan we zeker weten dat ze ons nooit zullen verraden.

Wat de hoofdrolspeler van dit verhaal vond, alleen jammer dat ze van gedachten moest veranderen en dat haar wereld compleet op zijn kop stond na het doen van een verontrustende ontdekking. We vertellen je wat er is gebeurd.

via Reddit

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Het verhaal werd verteld in een lange post op Reddit. De veertigjarige in kwestie wilde een gebeurtenis bekendmaken die haar leven letterlijk op zijn kop zette en waarbij niet alleen zij maar ook haar moeder en echtgenoot pionnen in het spel waren.

"Ik ken mijn man en we zijn samen sinds we 15 waren - zo begon de auteur - ik werd zwanger van mijn eerste kind toen ik pas 17 was en kort daarna, zodra we volwassen waren, besloten we te trouwen "We gingen meteen bij mijn ouders wonen. Ze hadden een heel groot huis geërfd van mijn grootouders van vaderskant en dit werd zo besloten".

Tot nu toe alles normaal: de relatie tussen de twee echtgenoten is altijd goed verlopen, volgens het verhaal van onze hoofdpersoon kregen ze nog twee kinderen en op het moment dat ze het verhaal vertelde, was ze in de zevende maand van haar vierde zwangerschap. Jammer dat de vrouw, toen ze eerder terugkwam van een reis met haar vriendinnen, iets ongelooflijks ontdekte.

Advertisement
alex de carvalho/Flickr - Not the actual photo

alex de carvalho/Flickr - Not the actual photo

"Ik ging een dag eerder naar huis dan gepland en toen ik de slaapkamer binnenkwam, trof ik mijn man en mijn moeder in een onmiskenbare houding aan - schreef ze -. Mijn moeder zei me onmiddellijk dat ik "hun" kamer moest verlaten en dat deed ik. Ik wist dat mijn volwassen dochter in huis was en ik wilde niet dat ze het hoorde, maar het was te laat en ook zij had het ontdekt."

Een dramatische situatie die de stabiliteit van het gezin onder druk heeft gezet. De auteur van de post zei dat ze een zware confrontatie had met haar man en dat hij haar bekende dat hij al 22 jaar een buitenechtelijke relatie had. Terwijl ze trouwden, zou zijn schoonmoeder hem hebben verleid en tot haar minnaar hebben gemaakt. Het hele verhaal werd meteen bekend gemaakt door de 40-jarige die haar broers, haar vader, familieleden en ook de kerk waar haar moeder werkte op de hoogte bracht.

Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

"Ik denk dat ik hun leven heb verpest sinds ik alles heb ontdekt, net zoals ze het voor mij hebben verpest - bekende ze - niet alleen was mijn moeder 22 jaar met mijn man, maar ze kregen ook twee kinderen (mijn broers). Maar wat me het meeste pijn doet, is te weten dat als ik ze niet bij toeval had ontdekt, het verraad zou hebben voortgeduurd en mijn man met mij en mijn moeder zou zijn geweest. Ik wilde dat iedereen het wist, dus ze verloren allebei hun huis, hun gezin en mijn moeder zelfs haar baan".

Een verwoestende en ongelooflijke situatie die leidde tot de scheiding van zowel de vrouw van haar man als haar ouders en die een therapeutische reis noodzakelijk maakte om met dit drama om te gaan. Een absurd verhaal dat de aandacht van veel gebruikers heeft getrokken en is gedefinieerd als een van de meest tragische verhalen over verraad die ooit zijn gehoord.

Heb je ooit zulke verhalen gehoord?

Source:

 

 
Advertisement