Haar man bedriegt haar met haar beste vriendin: ze speelt mee in de loterij en heeft geluk

Janine image
door Janine

02 Juni 2023

Haar man bedriegt haar met haar beste vriendin: ze speelt mee in de loterij en heeft geluk
Advertisement

Er zijn mensen die beweren dat alles om een ​​heel specifieke reden gebeurt, dat het lot, het universum, karma eigenlijk dezelfde manier zijn om te zeggen dat we diep van binnen allemaal met elkaar verbonden zijn. Wat zeker is, is dat een bepaalde actie overeenkomt met een reactie en dit verhaal is in die zin geen uitzondering.

De hoofdrolspeler van dit verhaal heeft een zeer gecompliceerde periode doorgemaakt als gevolg van een pijnlijke scheiding van haar partner en de economische moeilijkheden die haar meedogenloos onderdrukten. Maar uiteindelijk kwam alles goed; laten we samen kijken wat er is gebeurd.

via Newsrebeat

Advertisement
Waldemar/Pexels - Not the actual photo

Waldemar/Pexels - Not the actual photo

Een Colombiaanse vrouw, die liever anoniem bleef om zichzelf te beschermen, vertelde haar ongelooflijke maar waargebeurde verhaal. Hoewel we haar identiteit niet precies kunnen identificeren, weten we dat de winst in Barranquilla, in Colombia, is geïnd. Bovendien onthulde de lokale media Zona Cero dat de gelukkige vrouw van beroep naaister was. 

Maar laten we bij het begin beginnen: haar man had haar precies een jaar eerder verlaten door haar te bedriegen met wat destijds haar beste vriendin was. Dit had geleid tot een pijnlijke maar onvermijdelijke scheiding.

Wat echter erger is, betreft de economische gevolgen die de vrouw met een gebroken hart volledig hebben overweldigd: in feite moest ze de hypotheek op hun huis betalen en bleven de schulden zich opstapelen, aangezien de ex-man weigerde zelfs die toezegging na te komen. En dan was er nog de situatie met hun dochter...

Advertisement
Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Het meisje had zich het afgelopen semester namelijk niet kunnen inschrijven aan de universiteit, juist vanwege geldgebrek. De media melden dat de Colombiaanse vrouw samen met haar dochter op het punt stond uitgezet te worden en daarom alles op alles heeft gezet.

Ze had zich op het gokken “gestort”, in dit geval op het kopen van loten in de hoop een verandering in haar leven aan te brengen. De kansen waren zeker niet aan haar kant, maar er deed zich een ongelooflijk geval voor: de vrouw won niet alleen een jackpot in de loterij, maar ze won er twee!

Ze had het winnende lot 8628 in de loterij El Sinuano en 1935 in de Caribische nachttrekking en dit maakte haar de winnares van in totaal 305.142 euro! Een bedrag dat in Colombia kolossaal is in vergelijking met de kosten van levensonderhoud daar. Het duurde niet lang voordat haar ex-man weer “aardig probeerde te zijn” tegen haar, maar werd duidelijk koeltjes afgewezen.

Er werd gemeld dat de vrouw beefde toen ze zich realiseerde wat er was gebeurd: haar bestaan ​​en dat van haar dochter was voor altijd veranderd door twee "stukjes papier".

Advertisement