Een moeder werd een restaurant uitgestuurd omdat haar kinderen te onbeschoft waren

Janine image
door Janine

01 Juni 2023

Een moeder werd een restaurant uitgestuurd omdat haar kinderen te onbeschoft waren
Advertisement

Naast verantwoordelijkheden is er als je ouder wordt gelukkig genoeg ruimte om die fijne momenten met je kinderen te delen: samen een uitstapje buiten de stad, naar het park of naar een restaurant. Er is niet veel voor nodig om kinderen te vermaken en te amuseren, vooral niet als ze heel klein zijn. Natuurlijk is continue aandacht vereist en daarom kan dit voor volwassenen veel energie kosten, maar afgezien van problematische kinderen is alles meer dan hanteerbaar.

Dat dacht deze moeder tenminste.

via 7news

Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Selena Palomares uit Seguin, Texas, is moeder van twee jongens van 2 en 3 jaar. De vrouw vertelde haar controversiële verhaal dat gebeurde toen ze probeerde haar moeder en de twee kleintjes mee te nemen naar restaurant Taco Tejano, waar ze al jaren vaste klanten waren. Die dag kon ze echter nog geen voet in het restaurant zetten.

In feite was de vrouw van plan haar kinderen uit de auto te halen en had ze de oma van de kinderen vooruit gestuurd om een ​​tafel te bezetten, maar zodra ze voor de ingang aankwam, vond ze haar moeder duidelijk ongemakkelijk, die haar onmiddellijk vertelde: "ze laten ons binnen... ze zeggen dat het komt door de 'rotzooi' die de kinderen maken en achterlaten, dat we hun rommel nooit opruimen", hoorde Selena tegen haar zeggen.

Hier begon haar reactie, kil en beslist.

Advertisement
Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Ze kon haar oren niet geloven: ze was al 15 jaar vaste klant en zelfs na de geboorte van haar kinderen bleef ze dat Tex-Mex-restaurant bezoeken waar ze zo van hield.

 


Bovendien zegt Selena dat ze volledig verbluft was door de motivaties van de restauranthouders: "Ik ontken niet dat mijn kleintjes, net als die van iedereen, nooit eten op de grond hebben laten vallen of enig geluid hebben gemaakt, maar ik heb het restaurant nooit verlaten in omstandigheden waardoor ik er zelfs uitgestuurd zou worden!" De vrouw, zeer verontwaardigd, zegt dat ze geen directe confrontatie met de restauranteigenaren zocht omdat ze zich te veel schaamde.

Toen ze echter woedend en teleurgesteld thuiskwam, opende ze een post op Facebook waar ze de hele episode vertelde. Onder de vele verhitte commentaren liet die van Taco Tejano niet lang op zich wachten: "we hebben het recht om de toegang tot ons restaurant te weigeren aan iedereen waarvan we het gepast achten. We hebben besloten om een ​​soortgelijke maatregel tegen u te nemen op basis van de klachten van onze klanten en onze medewerkers". Wie heeft volgens jou gelijk?

Advertisement