Deze vrouw droeg een "gedurfde" jurk tijdens haar huwelijk en kreeg veel kritiek (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

30 Juni 2023

Deze vrouw droeg een "gedurfde" jurk tijdens haar huwelijk en kreeg veel kritiek (+ VIDEO)
Advertisement

Voor veel vrouwen is de meest bijzondere dag van hun leven hun trouwdag. Door het gangpad lopen in een prachtige jurk in aanwezigheid van je dierbaarste vrienden en familie terwijl je eeuwige liefde zweert aan je zielsverwant, is ongetwijfeld een prachtige, unieke en onvergetelijke ervaring. Er zijn veel voorbereidingen nodig voor zo'n bijzondere ceremonie en daarom kunnen de te maken kosten behoorlijk oplopen. Maar voor zo'n evenement zijn er mensen die alles zouden doen.

Als waardigheid en fatsoen echter in het spel zijn, kan de situatie beslist netelig worden...

via Nybreaking

Advertisement

Dit is het geval van Ellie Gonsalves, 33 jaar, een bekende Australische influencer en model wiens huwelijksceremonie voor veel opschudding zorgde. Niet de weelderige gebeurtenis die in totale luxe plaatsvond, zorgde voor discussie, maar eerder een van de jurken die de vrouw droeg.

Ja, want ze koos 3 verschillende jurken om letterlijk te paraderen tijdens haar bruiloft: 3 designerjurken met een unieke en heel verschillende stijl.

Jurk "nummer 3" viel niet helemaal in de smaak bij veel mensen, die geschokt waren bij het zien ervan. De storm van kritiek liet niet lang op zich wachten.

Advertisement

Duizenden gebruikers waren verontwaardigd over die bijzondere jurk: een nogal korte jurk, een beetje transparant met een "belangrijke" halslijn en split die het lichaam van de jonge vrouw liet zien.

De kritiek op haar was zeer hard: "zo'n jurk is volkomen ongepast voor een bruiloft"; “je kunt delen van je lichaam zien die alleen je man zou moeten kunnen zien"; “binnenkort trouwen vrouwen in bikini", dit zijn enkele van de hardste opmerkingen die ze heeft gekregen.

Maar Ellie reageerde prompt op degenen die haar zo zwaar beoordeelden: "elk individu, ongeacht het geslacht, zou vrij moeten kunnen beslissen wat te dragen, hoe ze zichzelf presenteren en wat ze met de wereld willen delen zonder uitgekozen te worden voor hun keuzes. Door vrouwen deze kans te ontzeggen, houden we een schadelijke controlecultuur in stand die onze basisrechten schendt."

Ten slotte verklaarde ze dat zelfs als haar acties “gedurfd” lijken, ze zich er niet voor schaamt en dat we moeten blijven werken aan een meer "elastische" en inclusieve samenleving. Wat denk jij ervan?

Advertisement